prosim,ma niektora z vas s tymto pripravkom nejake skusenosti?? zabera to? ked tomu robia taku reklamu...
Skúsenosti s NN ADD BUST
ja som to zacala pouzivat uz asi tyzden a myslim ze to ma ucinok, po kramoch sa mi vzdy prsia trochu ukludnia a zmensia a tieto tabletky naozaj udrzuju pekny plny tvar. Som spokojna, fakt je ze ani nebolia,je to aj vidno a aj citit na dotyk ze niesu splasnute. Stoji to za tie peniaze. aj vyrazky na tvari mi miznu. darmo asi hormony. Baby kupujte stoji to za pokus.
ahojte,ja pred tym som uzivala Dekolen ale tam som nejake zvacsenie alebo spevnenie nezaznamenala a citila som napatie v prsnikoch.Teraz asi mesiac uzivam Add Bust.Niekde som citala ze pri tomto type liekov treba vela pit tak to tak aj robim, s jedlom si dam jednu niekedy aj dve tabletky a vela pijem.Prsia mi spevneli a v obvode mam o 2cm viac a hlavne je,ze ma vobec nebolia.
ahoj lyna zoženieš to normal bez receptu v lekarni...
ahojte, uvazujem ze by som si zohnala tabletky add bust no zda sa mi ze niekde som citala ze su na recept.. :( je to pravda?
ja som si add bust pred týždnom kupila...zmeny som zatim žadne nezbadala...dam vediet ked bude daka zmena...
a mozem sa spytat,ci beries aj antikoncepciu popri tom??? nebiju sa tie hormony? pretoze ja som tiez schudla a rozmyslam nad tymto pripravkom!
ja som si to kupila zo zvedavosti,ze co to spravi, nevravim ze som bola nejak extremne nespokojna s mojimi prsiami, nn add bust beriem 5 dni v tyzdni uz vyse mesiaca,vikend vacsinou vynecham, a musim povedat ze ucinok to nejaky ma, aj ked to nie je ziadna radikalna zmena. Mne ostalo take prazdne miesto v prsnikoch ked som schudla (trochu ovisli)a myslim ze po tabletkach, ktore este stale mam a beriem mi prsia trochu zpevnili a akoby vyplnili to prazdne miesto (ovisnutu kozu odkial sa mi odbural tuk, vsimol si to aj priatel a jemu sa zdaju vacsie... ja by som to ale skor nazvala pevnejsie...