STOLICA tuzkovita,ci tak nejak?

jas

vidím, že asi každému sa konzistencia stolice mení. Aj ja mávam raz bobkovitú, inokedy tužkovitú, makkú, tvrdšiu. Je to asi naozaj ovplyvnené stravou. Hlavné je, že chodím na veľkú každý deň

alina

ahojte a, moze byt priznakom rakoviny criev aj ked sa predtym normalna stolica zmeni na taku v drobnych tvrdsich bobkoch, co pretrvava uz druhy mesiac? a niekedy aj na 2 az 3 krat za sebou v dopoludni?neviete dakto?

iveta

angina
dakujem ti pekne

?????????-otazniky, prosim nereagujte uz v mojej teme, na vulgarizmy nie sme zvedavy,ak nemate ine problemy, su tu ludia co ich maju a slusne sa pytaju, takze este raz:
coho vsetkeho prejavom moze byt taka tensia uzka stolica-neviem ako sa to povie. Aj prejavom rakoviny creva ci konecnika?-je to popisane v priznakoch len ako info. Ktorej presne jeho casti-teda rakoviny ktorej casti creva. dakujem za odpovede

????

Iveta, no kde ty na to chodis??? Sa zamysli,na co sa pytas. Ovela podsatnejsie ako tvar je predovsetkym mnozstvo, konzistencia, farba, zapach, ako casto dochadza k vyprazdnovaniu a pod... Tvar a hrubka skutocne nie su dolezite. Ale pre mna-za mna ser do formicky, ak ti to pomoze. Ty "angina" HA-HA-HA

agina

Myslim, ze bleda stolica charakterizuje nejake tazkosti so zaludkom, alebo pankreasom.Teraz som si nie presne ista, ktore z toho to je. Naopak velmi tmava stolica obsahuje v sebe krv.Ale aby si to niekto zle nevysvetlil.Ked mas jeden den tmavu stolicu, na druhy den svetlejsiu redsiu, potom bobkovitu, je to v pohode. Ta chorobna "farba" by musela pretrvavat urcitu dobu, cize dlhodobo.Ludia nestresujte.

iveta

angina a ake je to extremne blede? preco blede nie je dobre?
vela sa ale pise aj o konzistencii a tvare ci forme...

agina

Pre vsetkych zucastnenych: vobec sa neobavajte, je to uplne normalne, predovsetkym zalezi od stravy, od jej zlozenia.Vobec nezalezi na hrubke, riedkosti alebo tuhosti vasej stolice. Nieco zle charakterizuje farba stolice. Hovori sa, ze si bledy ako hruskove hovno...sorry za vyraz. Nie je dobre extremne blede, ani extremne tmave.

iveta

otazniky
ak neviete o com a nemate nic ine na praci alebo sa nudite tak sa do tohto nemiesajte, cakame seriozne rad!!!
dakujeme za naozaj cenne prispevky,
vdaka za odpo na prvu otazku v teme