Ajojte mate niekto napad na zaujimave rande?Ja s mojim chalanom sme spolu uz par mesiacov a zaciname neako upadat do streteotypu stale len to iste dokola.Tak mam pocit ze by to celo nieco zaujimave no nic ma nenapada.Pjosim prezradte vase skusenosti napady
Chcelo by to ozivenie
no každý den nie...to máš pravdu...ale ved niekedy si môžete dať aj taku pauzičku...čo napr. len tak vylihovať v posteli? a pri tom sa maznať?alebo ju nejako prekvap, niečo jej kup a tak...mna poteší aj obyčajná čokoláda, ked viem, že ju mám od milovanej osoby...
ja nemam problem nieco podobne spravit ved sa aj chystam ale to je jeden mozno 2 dni a co potom? kazdy den nieco podobne sa asi neda robit
tak zapni mozog a začni rozmýšľať...nikto učení z neba nespadol...čo ja viem, skus si pozrieť nejaké love-story filmy a priprav jej nejaké prekvapenie ako môžete krásne stráviť spoločne den...baby žeru romantiku...a veľa ich je zasnívaných do takýchto filmov...asi prečo to pozerajú?lebo chlapy v realite nikdy nespravia to čo je v tom filme a oni by to tak strašne chceli...
aj ja by som potreboval poradit som chalan a tiez je t uz dost dlha doba co mam priastelku a je to dost rovnake skoro kazde rande aj ked nas to oboch zatial velmi bavy ale raz prestane tak treba nieco vymysliet