Moja kolegyna ma tuto diagnozu,ma 35 rokov.Od buduceho tyzdna bude chodit na radioterapiu 25 krat.ekar jej povedal ze asi aj na chemoterapiu.Prosim Vas kto ma s tymto skusenosti,nech odpovie,napise svoje poznatky.Absolvovala magneticku rezonanciu a CT.Nebolo by jednoduchsie vyoperovat maternicu ako podstupit tieto procedury?A este by chcela vediet,ci sa bude zle citit a ci jej vypadaju vlasy.Privitam kazdu radu odpoved a dakujem.
Rakovina krcka maternice
Je mi luto Tvojej mamy.Jej manzel je skromny muz,myslim ze nemal ine.Dufam ze jej ta radioterapia pomoze.Ak vies odpovedat na tie otazky co som polozila v teme{to ma ona poprosila,lebo nema pristup k internetu} a neviem preco ale ma nejake zabrany popytat sa lekara.Ci jej vypadaju vlasy a ci sa bude zle citit.To chce vediet.
nooo nevieme prečo to vzniklo...ak narážaš na vírus o ktorom sa teraz tolko rozpráva,tak ten mohol doniesť aj manžel...vela vecí je nespravodlivých...moja mama mala tiež len jedného muža a 34!....
aj tak dakujem
prepáč,ja sa nevyjadrím....myslím,že stačí,čo som napísala,že s krčkom sa na ožiare nechodí..prepáč ak som ťa teraz sklamala,ale poza jej chrbát...hmmmm...
v zivote mala len jedineho muza a to svojho,je to nespravodlive
ta znama ju nepozna,povedala asi,no napis co si myslis Ty.
.....asi?...
Ja som jej to tiez radila a cudovala som sa,preco jej nevyberu celu maternicu,no znama sestra z gyndy mi povedala ze asi uz ma metastazy.
vyberie sa celá maternica....
prosim Ta vysvetli mi tu hysterektomiu,dakujem