Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

aslo

Príspevok v téme: aslo
ywcatko

chcela by som vediet ake diagnozy mi ešte hrozia...Pred rokom a pol som bola na vybere mandli kvôli vysokemu aslu... mala som ho okolo 600... mandle mi vybrali a kleslo na 400.. tatko som ho mala asi pol roka a zase začalo stupat... potom som mavala okolo 800-900. Minulý mesiac mi kleslo na 500 a tento mam 1200. Bolievaju ma aj klby ale Latex a CRP mam stale negativne. Robili mi testy aj na boreliozu, aj tie boli negativne.... brala som penclen lenzhe mi vôbec nezaberal po dvoch mesiacoch uzhivania mi aslo vôbec neklesalo.... prosim poradte mi

parala

Ty si daj pohov Barbinka, to nebolo pre teba, ja nemudrujem len vyjadrujem svoj nazor. To ze s tebou nesuhlasim nie je hadam nenormalne...

miracle

presne tak, pride cas ked nam pecienky zacnu vyberat. Skuste sa vratit k prirode, surova rastlinna strava zazehna vas problem.

barbinka

raz keď má niekto problémy, tak čo má robiť? žiť s bolesťami celý život? by som ti to dopriala, inak by si rozprávala.

barbinka

parala: kebyže máš chronický zápal, tak čo by si ty mudrlantka robila?hm? určite by si chcela byť každý mesiac na antibiotikách? veľmi si chytrá.

barbinka

lenocka: Mám mesiac a pol po vybratí mandlí, som rada, lebo už som nebrala asi 2 a pol mesiaca antibiotiká. všetci v mojom okolí ochoreli a ja konečne jediná nič. Myslím, že mi to pomohlo. a s tým penclenom. mala som ho na dva mesiace tiež. no zároveň som pochytala aj rôzne mykózy.takže asi toľko. ak máš s tým problémy, tak ako som mala ja, tak vybrať mandle.

lenocka18

Dobri..mam 18 rokov a minuly rok v maji som mala mononukleozu a zaroven tazku anginu..lecila som sa asi 1-2 a mononukleoza bola zazehnane ale ostalo mi zvysene ASLO..mala som ho 1041 a ak viem ma byt do 200..chodila som aj k obvodnej aj ku krcnej lekarky..nasadili mi penclek na 3, potom na 2 mesiace ale klesal ale ted uz 2-3 mesiace bez liekov mi stoji na 600-700..doktorka vaha s vybratim mandli alebo sa dat na nejake injekcie s penklenom..poradte mi prosim co..alebo kam by som sa mala obratit?dakujem..a co s drzanim diety?mam?alebo mozem fajcit a pit nejaky alkohol?hm..dakujem pa

Zoeinka

ja vam poviem tak... crp - negativne latex - neagtivne thaqzhe reuma vylučena a zapaly v tele rovnako... sedimka v pohode adis rovnako FVP a kavantitativna proteinuria tiezh v pohode, clearens tiezh... iba aslo hore.... čo doktori nechapu thaqzhe je to jednoči mi tie testy robia abo ne aj thaq nevedia čo so mnou....

garniera

no mne sa nezda ze by tie testy robili okamzite podla potreby, skor podla nalady, ja mam zvysenu sedimentaciu, unavena jak kon ale ked zistili ze mam o cosi nizsi cukor, okamzite povedali ze je to pre cukor....pricom to tak nie je