chcela by som vedieť aký máte názor na stretávanie sa bez úmyslu mať s dotyčným vzťah..kedy žena vie, že to z muž. strany nie je len o sexe..pričom to stret. trvalo skoro pol roka..podľa mňa existuje niečo medzi len sexom a len vzťahom..
sex alebo vzťah
paaaaaaani...konecne nieko kto by ma vedel poxopit...presne to iste zazivam aj ja...sme spolu asi tak pol roka,ani nie...a vsetko sa zacalao v posteli...obaja sme nexceli ziaden viazany vztah,len si vyxutnavat vzajomnu vasen a fyzicku lasku...:)...a ano...nie je to len o sexe..postupne si k cloveku vybnudujes isty vztah,inak by si s nim do postele neliezla keby ti nebol sympaticky...a ja to nikdy neviem pomenovat...je to laska?z jeho strany iste nie...u mna,neviem...urcite je to vsak vztah na kt.mi veeeeeeelmi zalezi...a taktiez je o dovere a uprimnosti....citox...beriem ho ako velmi velmi blizku osobu...moj naj priatel a zaroven milenec...som rada ze si otvorila tuto temmu,...apson viem ze nie som sama..
nuž..vlastne..už od začiatku to nebolo tak úplne len o sexe..zapojil do toho svoju osbonosť..čo rád a nerád v živote..práca..hudba..som to brala tak zvoľna..až neskôr som zistila, že tu z mojej strany už nie je len o sexe..myslím, že muž, alebo žena nezačne mať niekoho rád, ak mu nato ten druhý neposkytne dôvody..ak sa tam zapojí osobný život..začne sa to meniť..na to mať rád...(:
da sa to je to fajn...:) heh fajn? je to super... len...neriesit nepripustat si nerozmylsat....ak toho jeden z nich nieje sxopny, prestat...budu trpeit obaja nakoniec...
Ahoj, ja myslim ze je to celkom fajn riesenie v pripade, ze sa nechces viazat, ale nechces ani odopierat veci s tym suvisiace. Ale moj nazor je, ze v takych vztahoch je vzdy jeden vytaz a jeden porazeny, pretoze skor ci neskor, podla mna na jednej strane vzplanu city a nekonci to pekne. Ale poznam aj ludi, ktori takto funguju uz roky a nemaju problem. Ja som skusila raz a stacilo. Zistila som ze bez lasky je to o nicom...
no dík..ono aj som začala niečo cítiť..som to ukončila..ale nie je to ľahké....fakt
podla mna,ak sa obaja zhodnu ze nechcu vztah,ale len sex,tak to nie je nic zle,len sa to nesmie posunut do tej roviny,ze jeden k druhemu zacnu nieco viac citit-tak ako vo vaznom vztahu.este horsie je,ked je to len z jednej strany.
sex+vzťah...prečo sa niečoho vzdávať..(::
zo sexu môže byť vzťah, môže sa to niekam posunúť..bez sexu vzťah asi ťažko
ja som za sex a samotný fakt, že toho človeka máš rada, že je to vzájomné..žena to zistí v očiach muža, tam sú odpovede
ani sex, ani vzťah..užiť si slobodu