Psycholog/psychiater v PB/ZA

Príspevok v téme: Psycholog/psychiater v PB/ZA
skipper

Ahojte!
Chcel by som sa opytat ci plati slobodna volba lekara aj pri psychologoch. Myslim si ze uz fakt potrebujem pomoc pretoze uz som na tom fakt zle. Chcem ist vsak do ineho mesta a preto to potrebujem vediet. Poradi niekto?
Je psycholog a psychiater to iste? V niektorych temach pisu jedno inde druhe. Tak ako to je?

PS: Nevie mi niekto odporucit nejaku psychologicku v PB alebo v ZA?

sissi17

pohadala som sa s matkou...
chce aby som bola dokonala..vo vsetkom ma porovnava s kamoskou..ako sa uci na same jednotky..a ja nie..ja mam dvojky...chce aby som sa ucila aspon 5 hodin,a pritom mne staci pol hodina...vsetko mi ide..akurat na matiku nie..stej som slaba..
preto to namna vcera vytiahla..a hocikedy vytiahne..pisali sme test z angliny..asi som ho pokafrala..ked to bdue ozaj tak,asi si nieco urobim..lebo je to neznesitelne..to je moj rvy problem..
druhy problem,je jedlo..uz 2 mesiace sa nim trapim..
..:(

identity

ziadny psycholog ta nevysmeje. podla coho chces rozhodnut ci je tvoj problem dost vazny na to aby si vyhladala pomoc? na to nie je norma. problem je taky velky ako ho vnimas ty. proste ta nieco trapi a ty si nevies dat rady. ak mas pocit, ze uz nevies co s tym a ze jedina moznost je psycholog, tak za nim urcite chod. a bat sa nemas coho. bude ti lepsie, ked sa vyrozpravas. ale predtym sa skus este poradit, ze koho odporucaju, ze kto je dobry psycholog.

sissi17

ja by som chcela ist za psychologom,lebo dalej nevladzem..ale bojim sa..
a okrem toho neviem ci moj problm je dostatocny nato,aby som isla za psychologom.bojim sa ze mi povie ze s takou banalitou sem nemusim chodit..a vysmeje ma..
co mam robit??:!