zo zdravotnych dovodov,som pouzila pred pol hodkou prehanadlo-kedy mi zaucinkuje???
kedy zaucinkuje?
zaujimave je,ze to namna prislo az v noci o 4...
cize prehanadlo som vzala okolo pol 2 a prislo to namna o 4vnoci...divne
katusaaaa....no dobra tema.. a uz si sa????
Zo zdravotných dovodov by si mala čo najskor vyhladat pomoc odborníka.Si chorá a neuvedomuješ si to.
ako pre koho neriesitelne....podla toho comu veris:-)ja som tu skoncila svoje posobenie,ako pisem,dufam,ze som niektorym pomohla;-)vela stastia do buducna,zbohom
Jaji, myslím, že už sme odpovedali na otázku, kedy účinkuje preháňadlo, netreba tu riešiť iné.... neriešiteľné veci...
presne tak-PROBLEM-a ten je na to,aby sa riesil...a nie stagnoval.....ale tak naco sa budem opakovat,vsakze?
Jaja, žiadne preháňadlo "nespáli kalórie". Ja to viem. Problém je, že ja som na ňom fyzicky a hlavne psychicky za tie roky už závislá....
som rada,ze miska si je vedoma,ze brat prehanadla je zle,aspon,ze leandre si nedala nazov toho blbeho lieku,chvalim:-)
bola som oslovena tak reagujem :-)myslim si,ze namiesto diskusie o tom,ake prehanadlo Miska pouziva,by ste radsej mali diskutovat o vasom snazeni sa dostat z toho von..viem,ze je to tazke a?zivot je o tom....a Miska ty este blazni Leandru tym,ze pouziva zle prehanadlo,ze to jej nezabrani prijatiu kalorii....viem,ze si to nemyslela zle,ale....posielam energiu na pokracovanie dalej:-)je na vas ci ju prijmete...
ja vieem mis.
pardon.ja som dala blbu otazku