Prosim pomozte, asi otrava

otravena

prepacte, fakt stresujem. ale som v budove kde je 2000 ludi a neviem si predstavit, ako ma na nositkach vynasaju polomrtvu a vsetci sa na to zvedavo pozeraju. to ma hadam viac desi ako ta otrava

otravena

dakuje. aljoska, to som nevedela. myslim, ze vela ludi to tak nerobi, vsade v chladnickach som videla otvorene konzervy, ci uz pre psa, alebo pre ludi.

aljoska

Ano,ak otvoríš nejakú konzervu a nedoješ,nikdy sa nemá odkladat otvorená do chladničky.Tam je riziko vzniku botulotoxínu,aj ked je tá konzerva čerstvá.Obsah treba preložit do nejakej misky,potom to možeš kludne dojest.Toto mám zafixované z detstva,tak som to učila moje deti a toho by som sa bála viac,ako nejakej konzervy,ktorá bola uzavretá.

otravena

aljoska, ked je otvorena konzerva, vtedy je vacsie riziko? paradoxne, ja si dost davam pozor na stravu a teraz toto..

otravena

to vazne? aj vy ste dakedy zjedli konzervu rok po zaruke a nic sa nestalo?
a kolko trva od toho nastupu priznakov po stratu reci? ze kedy mam zavolat pomoc. nikomu som o tom tu v praci nehovorila. nemame najlepsie kolegialne vztahy

aljoska

Ale prosím ta,nestresuj.Nič nepríde a nič ti nebude.Určite bola tá fazula v poriadku. Skor by som sa bála zjest otvorenú konzervu,odloženú v chladničke ako toto.