Ahojte uz 2 dni mam krvavu stolicu neviete co to moze byt? Dakujem
Krvava stolica
ethel diky ale aj tak nechapem co to je...
stav po krvácaní z čreva...
No dnes ma poslali na chirurgiu a chirurag napisal nieco comu nerozumiem a nenasla som to ani v lekarskom slovniku:St.p.enteroragiam. Netusim co to je...
dnes mi povedala kamoska ze krvacajucu stolicu moze mat aj tehotna zena,ze ona to mavala ked bola tehotna,no neviem zda sa mi to divne,myslite,ze to moze byt pravda?
zaza, asi by som skusila ineho lekara, ved ide o teba, no a ta rod. anamneza by ho teda zaujimat mala, to nie je sranda
no ja mam s tym trosku problem nakolko ovocie jest nemozem ani prichute ovocia mam to zakazane od alergologa lebo mam alergiu na ovocie okrem banana na vsetko tak neviem dnes som mala vela krvy znova tak musim nejako vybavit skor lekara po znamostiach alebo neviem akoze nech to bude co to bude neberte to doslovne ale uz chcem vediet co to je aby som nemala s toho nervy... mariaa neurazaj sa teraz ty len ma to zaskocilo tvoja reakcia tak ako teba moja Sorry ak sa ta to dotklo to som nechcela..
Ahojze. Ja so to nedavno prezivala s manzelom. Tiez mava krv na stolici. Myslela som,ze sa zblaznim ake som mala nervy!Clovek uz pomysla na cokolvek a hlavne nato najhorsie. Tak som ho dokopala na vysetrenie komplet vsetko,zaludka a aj hrubeho creva!
Moc neprijemne vysetrenie,ALE co sa da robit...... ;-( nakoniec to boli hemoroidy . Ja som si priala ,aby to boli hemoroidy. Ziadnemu cloveku som tak tie hemoroidy nepriala ako jemu v tej chvilke! Hemoroidy ma strasne vela ludi myslim az 80% co ich ma a su to aj ovela mladsie rocniky.
treba len pit vela tekutin,ovocia,vlaknin,aby ta stolica bola mäkka ,aby Vam nepopraskali tie hemoroidy.Treba si robit sedave kupele,
ono sa moc cloveku nechce,ale nieco pre seba ,pre svoje zdravie treba urobit.
Miki prosim ta, ja som to pisala vseobecne.Vidim,ze sa neoplati niekde vobec reagovat,na niektore temi.Krasny den.
Prepáčte, stojí okolo 150 sk.
zaza:nečítala som všetky príspevky, tak neviem či tu už bola spomenutá vláknina Psyllium. Predávajú ju v lekárni, od dr. Poppova. Ráno si dám za lyžičku do vlažnej vody a potom vypijem 1 teplý čaj. Odvtedy mám pravidelnú stolicu každý deň, vrele odporúčam. Vlákninu preedávajú aj v príchutiach, dobrá je melónová. Stojí okolo 15 sk, vydrží aj 3 mesiace