Chcela som sa spytat, ci ma s tymto niekto skusenosti... pretoze sme sa s priatelom rozisli a nadalej spolu spime. je to normalne? robi to tak este niekto? a ked ano, ako to dopadlo? prosim napiste...
SEX s priatelom po rozchode
joooj az mi zle ostalo pri tom co si napisala ze ti povedal :-) kolko ma chlapec rokov??
ja viem, ale neviem si predstavit zivot s niekym inym:( ani si to nechcem predstavovat...
ja ani presny dovod neviem, proste chodili sme spolu skoro 3 roky a zrazu mi povie, ze ma ma velmi rad, ze mu je so mnou super, ale ze ma vela prace, nema na mna tolko casu... ze chce byt teraz sam, rozmysliet si co chce a tak... som sprosta, ze to robim, ale srdcu neporucim:(
natalka to hovorime vsetci a prejde isty cas,mesiace a uvedomime si nieco a pride niekto iny,lepsi a tak...takto ide zivot..
nataly preco ste sa rozisli? alebo koho vinou?
ja viem shakti, ja si toto vsetko uvedomujem, ale nemam silu to ukoncit ked viem ako sa budem este viac trapit:( nechcem nikoho ineho, ja sa uz do ziadneho tak nezamilujem, ked si predstavim, ze budem bez neho tak sa mi nechce zit:(
nataly...laska..ale na druhej strane si zacni vazit samu seba,i ty si zasluzis plnohodnotny vztah,niekoho kto ta bude milovat a da ti vsetko co si zasluzis..aj ked teda celkom nechapem tento vas vztah..neviem o tvojom (ex)priatelovi nic..mozno mate teraz take volnejsie obdobie..ale ked on bude vediet,ze ty si tu vzdy pre neho,urobis cokolvek..bude mu to takto vyhovovat a nebude sa snazit.. ukazujes mu,ze ti to vlastne nevadi..muzi chapu trosku zvlastne
:-)mas svoju cenu a tu by si mu mala ukazat..moj nazor.
ublizuje, ale som rada za kazdu chvilku co mozem stravit s nim:( sama viem, ze to nie je spravne, keby som rozmyslala rozumom, tak kaslem nanho... ale nemozem bez neho byt:(
nie je to len o tom sexe, stretavame sa, sice menej ako ked sme spolu chodili a niekedy sa napriklad len rozpravame, dost sme spolu zazili... chcem aby bolo vsetko ako predtym, milujem ho:(..
nie,tebe to neublizuje?? myslim citovo..je to individualne tak ako vsetko,ak ti to vyhovuje a neublizuje,prosim,ved koniec koncov je to tvoj zivot..