awojte!mam 16 rokov a pomaly uz budem mat 17 a este stale som nemala chalana..som zufala a neviem co mam robit..vzdy sa tak hrozne cervenam,ked na mna niekto pozrie..a v skole sa mi jeden chalan paci..a neviem ako ho zbalit a dat mu to najavo...mozno je to trapne,ale ja sa fakt nemam s kym o tom porozrpavat..poprosit o radu a tak..ako mam niekoho zbalit?dakujem za rady
sama :((
veronka234 z akeho si mesta??? napis... :)))
pixi mna to tiez zaujima odkial beries istotu... mne sa to tiez stalo, som zbalila kurevnika, chodim s nim rok aj nejaky ten cas, a nebol mi cely cas verny... Az ked raz prislo obdobie ked sa na vsetko prislo.. Neodpustila by som mu, ale ja som nebola o nic lepsia, takze sme si boli 1:1, a skusili sme to zase... Mam taku otazocku: Myslite, ze kurevnik ostane navzdy kurevnikom? Dokaze podviest aj ked svoju polovicku miluje?
veronka, ja mam 17 a mám prvého chalana.., tak neviem, kde sa ponáhlas...tiež som si myslela, ked som mala 16 pane bože ešte stále nič a potom prišlo 17 a o niekolko mesiacov neskôr sa objavil...láska príde vtedy, ked to najmenej čakáš...fakt, viem o čom hovorím(už sme spolu pol roka a sme neuveriteľne šťastný a to som zbalila toho najväčšieho kurevníka na okolí a ani neviem ako)bud jednoducho prirodzená a pojde to samo...a máš ešte len 16 celý život pred sebou, tak sa nemáš čoho obávať isto sa nejaký ten chlapec nájde...bud jednoducho sama sebou, nepretvaruj sa a skus uputať svojou originalitou, nie, že sa budeš po niekom opakovať, najskôr si ho otukaj a zisti aký je on a možno prídeš na to, že máte spoločne záujmy a tak...a možno aj na to, že nestoji za to a je na svete omnoho viac a lepších chalanov...