Ako mam odstranit chlpky v intimnej partii?

Príspevok v téme: Ako mam odstranit chlpky v intimnej partii?
....plz....

prosim vas, poradte mi. priatelovi sa paci vyholena intimna cast, ale ja som sa tam este nikdy neholila(okrem okolia plaviek....)takze neviem ako vlastne na to :( mam si ju holit ziletkou, holiacim strojcekom, alebo pouzit krem na holenie, depilacne pasiky? celu alebo tam nieco nechat? vobec si neviem dat rady :(

.

Ja zarastam uz aj z vnutornej strany stEhien od kedy som sa tam oholila. Neexistuje nieco na odfarbenie tych chlpkov? Vopred dakujem

whee_ee

ja holim pysky vzdy... a potom bud aj hore vsetko, alebo pasik..momentalne pasik..ale pysky musim mat holunke:)... tam sa mi tiež vyrazky nerobia.. iba na trojuholniku, ale odkedy pouzivam antibakterialne mydlo, tak uplne super.

figurka

ja si holim aj pysky a nechavam len hore pasik...ono na pyskoch sa ja nevyhadzujem iba pri pasiku tak skusim ten spominany krem proti zarastaniu... uz sa holim takto niekolko rokov ...a zatial sa mi podarilo len raz porezat tak baby tam dole opatrne nieje to pak prijemne :)

plssssss

mam problem so zarastajucimi chlpkami tam dole...ked sa oholim ostanu cervene fliaciky....staci obycajny detsky puder?mam ho pouzit hned po oholeni??poradte mi pls co s tym...dakujem

....plz....

mno, ved navratu uz tak skoro nie je :D to by potrvalo kym by to narastlo spat, ale to nechcem....tak si teda kupim ten detsky puder, ked ho vsetky tak odporucate =) dakujem

anjelik

Lenze uz nie si male dieta, aby ta mama kupala a kontrolovala, ci sa holis, je to tvoja vec preboha, nema to ako zistit. A je to ovela hygienickejsie a praktickejsie, ja sa tiez holim uz od 16 a to mam teraz 21 a neviem si to inak ani predstavit.

....plz....

tie predavacky by som este zvladla....mno najviac sa bojim, ze ho najde moja mama :D ona mi chcela zakazat holit si nohy a nieto este tam dole :p (este som nepisala, ze mam 16....)

envy

:D neboj, predavacky nezaujima, naco si kupujes detsky puder :) ked si kupujes vlozky, tampony alebo kondomy, aj vtedy uvazujes takto- ze co si pomysli predavacka? predavacka je rovnaky clovek ako ty, ja, vsetci ostatni, a ten puder si kupujes, aby ti pomohol, tak zvysok ti moze byt jedno :))

no po par dnoch to picha, ale myslim, ze kazdy normalny chlap pochopi, ved aj jemu rastie strnisko na tvari, resp. tie dole, ked sa holi :) nerob si s tym starosti :))