BOL SOM U KOZNEJ,A TA MI UZ KONECNE CHCE PREDPISAT AKNENORMIN,LEN ESTE MUSIM IST NA KRVNE TESTY...POVEDALA,ZE SA NEMAM BAT VEDLAJSICH UCINKOV,AZ NA SUCHE PERY..A TIEZ POVEDALA,ZE MALA PACIENTA,KTOREMU NESKUTOCNE POMOHOL ROACUTTAN...MYSLITE SI ZE JE LEPSI ROACUTAN AKO AKNENORMIN? ALEBO JE TO JEDNO? LEBO VIEM,ZE ZA AKNENORMIN SA VRAJ NEDOPLACA NIC...PROSIM PISTE TI KTORI STE SA LIECILI AKNENORMINOM,ALEBO ROACUTANOM...A AKO PREBEHALA VASA LIECBA,TI KTORI O TEJ LIECBE STE LEN POCULI,NEPISTE..DAKUJEM
Aknenormin
Pred piatimi rokmi som brala roakutana a asi po dvoch mesiacoch som zbadala zlepšenie a vedlajšie učinky boli asi suche pery a pokožka na krku,ale pri aknenormine je to hruza,zacala som ho brat pred 4mesiacmi.lebo sa mi zas objavili akne,ale vedlajšie učinky su katastroficke,pery velmi suche,zapalene kutiky ruky vysušene až tak že stracam pigment a oci mi idu vyskočit z jamiek ,velmi ma palia a mam ich zapalene..bolia ma klby,cee telo,a vyražky?po štyroch mesiacoch ani jedna konečne,lebo do teraz som ich mala stale..je to pol ročna liečba,tak dufam,že to ešte zvladnem tie dva mesiace
Pri užívaní aknenorminu resp roac. zlepší sa okrem akné aj napr. celkový vzhľad pleti ? Napr. čierne body, tukové vankúšiky a tak? Lebo okrem akné sa mi rýchlo zanáša pleť aj keď ju pekne čistím, čiernych bodiek sa nie a nie zbaviť a čelo mám vysypané takými drobnými bodkami čo vyzerajú ako keď vás obsypú krupicou na svetle je to otras ..... a podľa toho čo som videla je lepší aknenormin
antoanettttt
ahoj, ja tiež beriem roaccutane, čo je to isté ako aknenormin, akú dávku berieš? koľko vážiš?
dobry den ja beriem aknenormin uz 6 mesiac trocha sa moj stav zlepsil ale len trocha prve mesiace som mala lic a hrozne velke vredy na licach a ktomu suche pery a brada davka sa mi zvysila az na 50mg denne no nakoniec boli vredy az tak velke ze aj pri brati aknenorminu nic neustupovalo a tak som sla k novej koznej kuktorej chodim doteraz ktora trpela ytym istym problemom ako ja poslala ma na vypalovanie dusikom mozem len odporucit neostane vam ziadna jazva mna caka este asi jedno vypalovanie urychli to liecbu aspon v mojom pripade ja som mala totiz obrovske vredy no este stale to nemam ok moja stara kozna mi niezeby dala najprv silnejsiu davku ale najslabsiusamozrejme nic nezaberalo a tak som skoncila az u chirurga ktory mi to rezal boleleo to velmiiiiiiiiiiiiiiiiiii tak som sa nasvala sla uz k nvvej koznej ta mi hned davku zvysila a moja plet vyzera ovela lepsie ked sme to este skombinovali tym palenim dusikom takze tak
Uzivam aknenormin uz mesiac a vidim podstatny rozdiel...sice na zaciatku liecby sa mi plet zhorsila ale teraz je to uz dobre:)...ale strasne sa mi vysusili pery mam kutiky a aj.klby ma z toho bolia:/...ale co uz, pre krasu sa trpi:)
Ahojte....aknenormin uzivam 4 dni, výsledky sú badatelne pleť je krajsia a zdravsia no stále to nie je nič moc. Nemám suché pery lebo si ich natieram kozmetikou bioderma (atoderm) ktoru mi doporučil lekar, trochu sa šupem ale dá sa to zvládnuť. Momentálne má trápi napuchnuta oblast nad okom ktora je velmi viditelna, stalo sa to niekomu? :)
ahoj jasom mala uz aj roakutan viac nez rok aj pol a super mi pomohol teraz odstupom 6 rokou sa mi hrce vratili tak som dostala aknenormin ale vsetky vedlajsie ucinky na mna posobia musela som ich vysadit ale uz behom tyzdna co som ich brala boli viditelne zmeny ... asi som jedna z tisicky ludi ale uplne sa mi zhorsil zrak lica mam ako vyfukane vetrom a napuchnute
ale aspon trocha sa to zlepsilo ohladom hrc na brade
ja beriem Aknenormin už druhý mesiac a stále sa mi robia veľké a hlavne bolestivé vyrážky. Kedy sa prestanú robiť?Pomôžu mi vôbec tie lieky? Už začínam mať pochybnosti, že by mi to pomohlo...
upravi trvalejsie
.. mám taký dotaz.. keď doberiem aknenormin, pleť budem mať opäť extrémne mastnú alebo sa to nejak upraví na trvalejšie ?