auuuuuuuuu nie do ritky :(((((((

rodrigez

Ale ale, ja ta predsa nesudim, to som nikdy nepovedal. Vy ste s tym zacali, ja som sa len branil. No kolko mam rokov je vazne jedno, ak isto aky pestry sexualny zivot mam ja a aky ty. Mozno by sme boli obaja prekvapeni. V kazdom pripade som len chcel povedat svoj nazor a nie niekoho osocovat. Vy ste s tym zacali. Ale kazdeho vec, nema zmysel sa o tom dohadovat. Vsetko je o komunikacii a pochopeni, nic viac. Pekny den. Mne skor pripada ze vy mate potrebu sudit a odsudit.

lea

rodriguez, zlatinko, neviem kolko mas rokov, ale urcite som mala pestrejsi sex.zivot ako ty. nesúd ludí, ktorých nepoznas

nina30

rodrigez: každú ženu keď povie svoj názor dávaš hneď do pozícii fem, fajn maj si ten názor, ale ani nevieš riadne čítať - alebo pozorne. Ja som napísala že to má každá robiť len vtde ak sa pri tom dobre cíti a nie to len pretrpieť pre chlapa. Ale tebe asi vyhovuje presne taká baba. Neohradzuj sa tým že keď je žena vedomá si sama seba, tak je len schopná na to aby ju chlap podvádzal. Môžem Ťa uistiť že môj problém to nie je. O môj sex . život nemusí mať nikto obavy a ja už vonkoncom, nie som žiadna puritánka ani suchárka, ale toto čítajú aj dievčatá ktoré také možno sú a keď im chlap radí ako sa majú obetovať a že preto si ich bude chlap vážiť tak sa mi dvíha žlč. To im už poraď aby si dali nahovoriť na grupák alebo zavolali si svoju naj kamošku do trojky a ten ich si ich bvude vážiť. Oni si majú vážiť hlavne sami seba. Ešte raz: keď chce tak nech to robí ale keď má k tomu odpor tak nie. Ja som to sama chcela a nahovorila na to partnera ale keby som to nechcela mám natoľko intelig. partnera že by ma do toho nikdy nenútil. Takže riadne čítaj a potom rob uzávery.

rodrigez

No nad tym som neuvazoval... hm... mam rad tieto feministicke keci... urcite musi byt s vami v posteli kopec srandy... Vy nepotrebujete pocut chlapsky nazor, vy potrebujete vediet ze vy mate pravdu... Ja nemozem za vase komplexi ani predsudky... a s tym homosexualom si riadne vedla... ak by som homosexual bol, bral by som to... v kazdom pripade, s nazorom co ma po nom ako ma nina30 sa necudujte ze vam chlap zahne... co nema doma hlada inde... potom sa mozete stretavat vo feministickych spolkoch a nenavidiet chlapov... budde stastne a emancipovane... dusit v sebe tuzbu po skuseni noveho? parada, len tak dalej, dufam ze stretnem niekoho kto ma takyto nazor a za vyjadrenie mojho pohladu ma hned napadne... klobuk dole damy... a pestry sexualny zivot... aspon pre vas, aj ked s najvacsou pravdepodobnostou vam ten vas nepovie co sa mu paci, ci co ho laka... ale asi to uz aj tak vyjadril inde...

nina30

Reči, ak to prenho spravíš a bude si ťa pre to vážiť - to sú také keci . Čo si ma má pre to vážiť, robiť to má každá len pre to že chce a nie pre chlapa. Keď to chcem tak to spravím a či si ma preto má vážiť je mi ukradnuté. Dôležité je či sa pri tom spolu dobre citime a nič iné.

rodrigez

Ale zasa ak to pre neho spravis a naucite sa to robit tak aby k trepasom neprichadzalo, tak parada. Jasne, nic z toho v podstate nemas ale pre chlapa to znamena velmi vela. Osobne to mam velmi rad, a zenu, ktore to dovoli si nesmierne vazim.