Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vosk na vlasy

pigletik

ahojteee... žehlim si stale vlasy lenze ked je vlhko hned sa mi zvlnia :( .. kupila som si Taft vosk s takym oranzovym vrchnakom a chcem sa opytat pomoze mi to, ked dam na končeky wlasou ? .. aby sa mi vonku nekučeraviliii ? .. lebo všetky trapne prostriedky na zehlenie nepomahaju =(( .. pls poradte ..

Ian3

Caute prosim poradte vosk na vlasy,ktory mi vlasy neuhladi,ale naopak mi ich rozcucha,rozstrapati poznate taky nejaky ???

dominikaaa78

ja som rok nepoužívala nič pred ani po žehlení vlasov a to som si ich žehlila každý den..niekedy aj dvakrat...ale nezdalo sa mi že by som ich mala nejak extra zničene..takaa pohoda :)ale pred mesiacom som si kupila u kaderničky šampon a vosk na vlasy od značky REVLON..teraz su ovela lesklejsie zdravsie a vdaka vosku vydrzia rovné az do dalsieho umytia..a dávam si ho pred žehlením vlasov kedze ma aj ochrannu funkciu,trošku a poriadne rozotriet (nedavat na vrchnu cast hlavy)...

Oli055

Tkaze, vazne odporucam zehlicky od GHD, su sice drahe, ale nemaju konkurenciu a vlasky vydrzia rovne az do dalsieho umytia... K pripravkom teraz zacali predavat v Tescu profesionalnu kozmetiku vola sa Andrew Collinge a neni draha, ja ju pouzivam uz dlho, kupoval som ju v UK. A najlepsi vosk na svete sa vola Bed Head - Hard to get ale je brutalne drahy, tu je link... www.tigihaircare.com

sonka

petka18... vosk pred žehlením určite nie, to skôr nejaký prípravok na ochranu vláskov pred žehl. a vosk po žehlení. Ja to tak robím a vlásky pekne vydržia až do ďalšieho umytia. Pýtala si sa kt. je dobrý, tak teraz mám Niveu diamount gloss a pred tým som mala L´oréal - vosk s leskom. Oba sú skvelé a odporúčam ti.