Antikoncepcia a krvacanie pocas uzivania

Príspevok v téme: Antikoncepcia a krvacanie pocas uzivania
bosorka007

Za posledne dva roky som si tri krat nechala predpisat antikoncepciu.A vzdy to po 4 mesiacoch vzdam,pretoze kazdy mesiac po priblizne 10,11 tabletke nastanu bolesti v podbrusku a krvavy vytok, co trva az do konca balenia,takze daky pohlav styk neprichadza do uvahy. Skusila som Diane, Chloe,ale stale rovnaky priebeh. Kedysi som ale takyto problem nemala. POdla gynekologicky som zdrava. Ma niekto podobny problem?

Zuzana91

Dobry den mama pododbny problem ako tu už bol spomínaný. Roky beriem antikoncepciu a po prvý krát som začala mať bolesti v podbrušku a krvácať počas užívania. Pauzu mám mať od budúcej stredy čiže 9.4.2014. Kde môže byť problém?

katkapd

Ahojte chcem sa spytat uzivam antikoncepciu a zostava mi este asi tak 12 tabletiek a dostala som menzes...mam prestat uzivat antikoncepciu hoci mi chyba este pomerne dost tabletiek, ci mam pokracovat a menzes sa znovu dostavi v danej pauze

babajaga711

Baby, chcem sa opytat na vas nazor. Od 27.9.(prvy den menstruacie) uzivam AZALIU.pocas uzivania som mala mierne spinenie niekolko dni potom nic, zas na 2-3 dni sa objavilo spinenie a zas klud.25.10. som mala menzes.Silnejsi ako zvycajne, ale bez zrazenin. V priebehu cyklu nastalo znova mierne spinenie, ktore vsak prestalo po par dnoch. Teraz v piatok 22.11. som "mala" dostat menzes, ale okrem bolesti v krizoch a v podbrusku sa nic nedeje. Posledny nechraneny styk som mala 9.8. Od 30.8. som mala menzes..takze dokopy 3 menzesy od nechraneneho styku. A teraz neviem, ci mozem byt tehotna alebo si len telo zvyklo na antikoncepciu..berie sa 28 dni, takze ku krvacaniu by ani nemuselo dochadzat. Dakujem za nazory

lusi66

Ahojte mam taky problem beriem hak uz 2 roky a este som nemala ziadny problem,az doteraz....pocas brania hak som zacala krvacat,polke balenia....teraz by som mala mat pauzu 7 dni ale pokracovala som dalej bez tej 7 dnovej pauzy,a na 4 den som znovu zacala krvacat aj ked beriem hak.....viete mi niekto poradit?bola som aj u doktory a ta povedala ze je vsetko poriadku....mala som aj cisty preto aj uzivam hak....dakujem

veronika61

ahojte mam problem a chcem sa poradit...beriem asi rok HA Lindinette 20 a teraz som kvoli cestovaniu zacala brat druhy balicek aby som nedostala menzes...ale ten mi prisiel aj tak po 10 tabletkach z druheho balicka..je to normalne??

eli.nick

všetky píšete, že beriete anti.... skúsili ste vysadiť, napr. na rok, a že čo to spraví?

Ja mám tiež ten problém, že ak beriem anti., tak krvácam tiež v 10ty deň, niekedy len pár dní, niekedy až do ďalšieho cyklu.

Keď som vysadila HA (asi na rok), a napravil sa mi cyklus, tak to bolo OK, žiadne krvácanie.

Asi nie sme typy na užívanie antikoncepcie. Čo už.

Musíme si dávať pozor :)

rianet133

ahoj....ja neviem prečo je to tak,ale aj ja mam taky problem aj ked len druhy mesiac..tiež mam zatial dobre vysledky ale napriek tomu musim ist na zakrok...čo bude neviem,no mam neskutočny strach..

renca1502

Tiez mam podobny problem,uzivam uz druhy rok yasminal a vsetko bolo v poriadku a teraz po 10tabletke krvacam uz treti den,nie je to silne,stalo sa mi to prvykrat,nikde neni mozne sa tu docitat,ze preco.

harpuna

Ahojte, mám taký problém. Rok v kuse som užívala antikoncepciu Lindinette a všetko bolo v poriadku. Dala som si od nej pauzu približne 3/4 roka. Začala som ju užívať opäť. Ako som ju začala brať na druhý deň menštruácie krvácanie sa mi zastavilo, ale bolesti podbruška nie. Je to hrozne nepríjemné. Je to vážne?

omaa

Ahojte, zacala som brat Lindinette 30 v prvi den menstruacie... dnes som vzala uz 11 tabletku a stale krvacam... Moze to byt tym, ze je to prvy mesiac a org. si zvyka alebo je to nejaky problem? Neviete mi niekto poradit? Dakujeeem