Drasticke chudnutie

Príspevok v téme: Drasticke chudnutie
sadlo

Caute vsetci ja mam 16 rokov meriam 163 a vazim 73kg musim s tym nieco robiť a rychlo lebo len stale priberam ako neviem prestat jest prosim pomozte poradte ak chcete sa ku mne aj pridajte lebo chcela by som schudnut 20kg ale nezda sa mi to moc realne ja by som bola stastna za kazde kg dole len nemozem prestat jest prosim pomoc

maaartheeen

BRATISLAVA: Pokial ma niekto zaujem o REDUCTIL 15mg., viem ho zohnat, 1 balenie/28tbl./ za 1660,-Sk.
Podmienkou je Tvoj 100% zdravotny stav, normalny krvny tlak a EKG.
Bratislava.
anderSEN75@azet.sk
Pripadne zaslem postou.

smejko

zozen si kniho od edity sipeky vysoka skola chudnutia-je najlepsia na svete-ja som podla nej schudla 9kg-uz sa mi nevratili a radi v nej jest kazde 4hod.a zacni aj trosku s cvicenim.ja som zo zaciatku byvala hladna,ale jedla som naozaj podla hodiniek,pokial neuplynuli tie 4hod.medzi jedlami,naozaj som nejedla,povedala som si-vydrzim,aj keby sa mal zrutit svet,az si moje telo na to zvyklo,ale ked som uz bola hladna na nevydrzanie,tak som si dala aspon jablcko.vela,vela pi najlepsie cistu vodu-nesladenu a den zacinaj pollitrom teplej-letnej vody s dvoma lyzicami jablcneho octu.ten ti zapricini,ze tvoje kysle prostredie v zaludocnom trakte sa zmeni na zasadite,nebudes mavat zahu-a da ti do pohybu traviaci trakt,pecen,oblicky,srdce,pluca...az pol hod.potom zacni jest,ak nemas cas,tak aspon za 10min.a tak isto konci den-aspon jednou salkou vody s jablcnym octom.uvidis zazraky,len vytrvaj...drzim palce.este obmedz sladkosti,lebo ti naraz stupne inzulin v krvi,potom tak hodinu a pol po zjedeni sladkeho ti prudko klesne a telo zachvati hlad.budes jest,aj ked nemusis,ak prestanes jest sladke,inzulin budes mat vyrovnany a ubranis sa zachvatom hladu.potrva to take 2tyzdne a nebudes ich viac potrebovat-su to len prazdne kalorie-ako aj hranolky,biele pecivo,hamburgery...

noonaa

sadlo: caw,ja mam strecing a posilnovanie problem .partii.mam to na kazete.ale nemam ti to takto ako popisat.....ak ches,mozem ti ju poslat,pripadne lacno predat,lebo uz nemam aj tak video...a mam aj kick-box na vyskaaknie

sadlo

dakujem ja to teda skusim a nevies nahodou niake dobre cviky diety nie lebo tie su praj blbe ale nieco dobre viem ze treba behat biczklovat a co este len take niake cviky pri talke nevies

ccc

ak sa neobmedzis nejakym sposobom v jedle tak neschudnes..je to velmi jednoduche..ak chces schudnut musis spalit viac kalorii(pohyb) ako prijmes(jedlo)..nic ine sa tam neda vymysliet..

jiji

sadlo: to nemas dobre vymyslene..cvicit treba sucasne s chudnutim, ked ti raz ovisne koza tak s tym sa uz neda nic spravit. Takze nebud leniva :)
k tomu ako jest..hlavne zdravo. Hovori sa, ze 5 krat denne male porcie, ale mne osobne napriklad vyhovuje jest 3-4 krat, aby vsetko stihlo pekne vytravit. Vela pi a obmedz sladkosti.