Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

DA SA AJ TAK OTEHOTNIET?

hihi

tak sa otehotniet neda... a niekedy ani ked sa do teba urobi... to by musela mat tvz plodne dni... a tych je len par....v mesiaci

Summer

hej jasne ale z toho otehotniet nemozes...vlastne nemozes ani ked ti ho da dnu..teda vravi sa o kvapkach rozkose ale to by musel mat velmi zivotaschopne spermie:)...a na svete najdete fakt malo ludi co tak otehotneli..takze neboj neboj

zany255

budem reagovat na livku ,chcem vediet ci sa da otehotnet ked ma holka tangace a ako to povedat chalan nema nic :-))) ale len tak sa hrate a skusate ake by to bolo hmm????? chape ma niektoo?? :-)))

lujziana

neboj sa nicoho funguje to fpohodke....vsetko je oK....neboj... aaa ked si mala dlhsiu menstruaciu moze to byt tym ze prvy mesiac uzivas antiku...telo si nezvyklo este...napr.ja ked som zacala uzivat v prvy den menstruacie tak zvysok dni to bolo len akesi slabunke spinenie,...u kazdeho je to ine predsa....ale neboj do tretieho mesiaca budu cykly presne jak hodinky a zreguluju sa...

cucu_x

diki velmi pekne...presne tak som aj spravila, len som sa bála toho, ze ked som mala menstruaciu celých 7 dni a to ete nikdy a 5-ty den bola ete dost silna a to sa mi ete nikdy nestalo...ale inak vsetko spravene tak, ako si napisala, tak sa nemam coho obavat...

lujziana

nooo tak ak zacnes antiku brat v prvy den ako mas menstruaciu tak funguje hned jak sa po ukonceni menstruacie zacntete milovat...no ak ju zacnes uzivat inokedy ako v prvy den menstruacie tak je sa potrebne chranit este sedem dni nejak inak....niekde pisu strnast dni...tak si vyber...zalezi to od lieku

cucu_x

pýtam sa preto, bo na tých liekoch to nie je napísané a doktorka mi to nepovedala a ja som sa zabudla opýtať...a tak sa bojim, bo sa v poslednom čase necitim moc dobre...prosim odpiste mi čo najskôr...dakujem