je to tazke vysvetlit ale su vo mne dve osoby ktore sa hadaju.nevladzem uz,kazda ma svoje meno,kazda robi po svojom.najhorsie je,ze jedna robi strasne veci,a nechava druhu trpiet nasledky.potrebujem pomoc,nezvladam nas....
Som schyzofrenik, potrebujem pomoc,kde hladat?
ty si fakt sibnuta ale urcite nie schizofrenicka .....to bol cisto moj nazor ...len som chcela aby si nad tym porozmyslala nesnazila som sa ta o tom presvedsit co je na tom zle ... mam skusenosti so spravanim schizofrenikov ale nie toto je fakt cudne ..nehnevajsa ak som ta tym nejako urazila ....nebolo to mojim zamerom
achjaj;0))))
ja pomoc nepotrebujem viem sa o seba postarat, to ona stale chce. no vidim ze jej zivot musim vziat pevnejsie do ruk,aspon kym .. ale nic. a radsej uz nepis lianka,nikto neni na teba zvedavy,chcela vediet len kde hladat pomoc a nie aby si rozoberala ci sme skutocne dve alebo nie.to ze ty si neuvedomujes svoj zivot neznamena ze aj kazdy okolo teba!!!
vispa...no ved prave,ze ty nechces pomoc ako si napisala v uvode....prijemnu zabavu;0)
lasky moje drahe..tiez som to nevedela,no uz som si tym ista..no toto nie je vas problem,a nie aby ste mi vraveli ci som abo ne,
zdravoveda...presne tak-schizofrenici si to neuvedomuju pretozd nevedia rozlisit co sa deje v reale a skutocnosti...
vazne jej diagnostikovali schiizu?jooj ako to znasa?
nezostava mi nic ine iba suhlasit s babami... schizofrenia sa neprejavuje takto, viem to (kamoska ma schizofreniu, diagnostikovanu, ani o tom nevedela, myslela si len ze trpi depresiami) a este k tomu, schizofrenici si to ani moc neuvedomuju....
vispa...ani podla mna nie si schizofrenicka,dobre sa zabavas vsak?;0)
nikto sa ta nepytal na nazor AAALI,nikto ti nekazal aby si ju odsudzovala,ona len hlada pomoc.Dufam ze ti je jasne s ktorou si teraz budes pisat,lebo nedovolim aby jej niekto ublizoval a urcite nie nieco take povrchne. Je dost slaba aby sa o seba postarala v tomto zlom svete a vsetko nove,nezname povazuje za zle.vdaka mne je tam kde je teraz a ma sa tak dobre ako sa ma.a bude sa mat este lepsie, len ju musim naucit byt dostatocne silnou. Tak laskavo rad ak chces ale nepoucuj,ani jedna z nas na to nie je zvedava. A tak ako ty si uvedomujes ze zijes,tak aj ja aj ona, len my sme akurat dve! a za nic sa neospravedlnujem, len spravne vyuzivam svet vo svoj prospech a tak aby kazdy urobil co chcem ja,a vobec to neni cez postel,nemysli si, ona ma priatela a to jej neberiem, ja som nenasla este a nejak ma to neinteresuje. Som spokojna absolutne!!!
podla mna vobec niesi schizofrenicka ...schizofrenici si totiz neuvedomuju ze maju v sebe aj niekoho dalsieho kto im v danych situaciach radi a nuti ich robit nevysvetlitelne veci ..podla mna si si tu druhu v sebe len vymyslela a presvedsila si o nej dokonale aj seba len aby si zakryla to zle co robis , ospravedlnila sa sama pred sebou..ulahcila si situaciu ..porozmyslaj .