co je sexi?

milena

ja mam take mensie dvojecky, ale faktom je ze si neviem predstavit ze by som tam nic nemala, len vycnievajuce bradavky ako 10 rocna. Teraz si aspon viem spravit dekolt do tricka alebo do letnych siat, staci k tomu push-up podrda a gelove vypchavky, je to super ako keby som mala ozajstne trojky :-))

sexi

ahojtee...
presne,presne...s janiq suhlasim,,take baby ako ty by som nedokazala odsudit,len vies vacisna bab si da immplantatay a zacne sa hoci aj TU V TOMTO FORE vystatovat predtymi co maju letisku na hrudi ehm:) mne to prijemne teda nebolo ked sa domna jedna pustilaza uplne obycajny a neprovokujuci prispevok...ale o inom:)
Takze,hovorite ze sebaveedomie na spravnom mieste ked vyzeram ako pekny cloviecik len bez dvoch kopcekov,??:)

skazaton

neviem ako vas , ale mna prsa moc neberu , skor nohy , stehna a tak =D cize ziadne "hap hap" nohavice , ale nejake pekne obtiahnute rifle , alebo suknu :)

janiq

Ta posledna veta mi troska usla : teda tym, co boli v zahranici umyvat podlahy a riady sa tazko vysvetluje, ze tieto upravy su sucastou mnohych zien.

ferco

Hej ale ked si dievcata namiesto toho aby davali na hodinach v skole pozor lakuju nechty a machlia sa ...potom to aj tak vyzera tym intelektom. Potom to su tie ktore si radsej daju inplantovat mozog na hrud ha ha ha...

janiq

Apropo, to nemala byt samochvala :), ale niekto jednoducho nevie (alebo nechce) pochopit, ze nie vsetky zeny si davaju implantaty kvoli tomu, aby ich vystavovali a pod. Je tazke tu o tom polemizovat, hlavne s tymi, ktori su zaujati a absolutne obmedzeni. V zahranici su to bezne kozmeticke upravy, ako aj platika ocnych viecok, vrasok a pod. Ale niekto, kto bol v zahranici umyvat taniere a upratovat sa tazko vysvetluje, ze imidz nie je nanic :). Zvlast "na zapade". PEACE