Som neskúsená - mám mu dať šancu?

Príspevok v téme: Som neskúsená - mám mu dať šancu?
jaranka

Dostalo sa mi takje ponuky od jedneho chalana ktoreho uz milujem velmi dlho...ale dostala som obavy...pretoze som rysava tak som raz zapocula ako hovoril svojim kamaratom ze ,,no take su najlepsie,, ....akoze rozmiete nie? ja mam 13 a este som sa nebozkavala on ma 17 a uz sa oblizoval s kadekym a myslim celkom urcite ze uz mal aj sex..chodil s jednou mojou kamoskou (14) vtedy mala este 13 a s nou sa bozkaval na kazdom roku ...a ktovie co robili v sukromi x-) ...a teraz ked sa ma opytal ...tak neviem ako mam reagovat ..neviem sa bozkavat to mu asi ani nepokazem povedat ...a som panna...myslim si ze by ma mohol len zneuzit ...aby videl ze tie reci co sa siria o rysavkach su pravdive pretoze som jedina ryska v okoli...je uzasny...milujem ho ale zaroven mam aj obavy ...poradte...

denisa

Vies co? Ja ti napisem presny opak.
Chod zajtra rano za nim a posepkaj mu, ze ho cakas cez velku prestavku za skolou.
Dusevne sa na to priprav, na privitanie mu strc jazyk az do zaludka, potom sa mu otoc zadkom, stiahni nohavicky a nechaj sa pripravit o panenstvo. Chalan bude z toho taky hotovy, ze si nenatiahne ani kondom a urobi sa za pol minuty. Skor ako sa skonci prestavka, tak bude po vsetkom a vy sa mozte spokojne vratit do skoly. Nezabudni sa rychlo pochvalit spoluziackam, ze si sa uz bozkavala a ze tvoje vlasy sa mu urcite pacili, pretoze sa urobil za pol minuty a povedal, ze si skvela. Sice to bolo dost narychlo a tebe sa teraz dost blbo sedi, pretoze to tam dole akosi boli. Ale neboj sa, porod boli ovela viac ako strata panenstva a tvoji rodicia tiez urcite ocenia, ked prides o par mesiacov domov s pozdravom ahoj babi. A ze si date pozor? Chalan si urcite dava pozor so vsetkymi stetkami, ktore doteraz pretiahol (sorry za neslusne slovo, ale dievca, ktore sa v 13-tich vyspi so suknickarom len preto, ze este nebola pobozkana a je strasne sexi.... Tak taka a takisto jej podobne si ine slusnejsie slovo nezasluzia. Ale vlastne zasluzia: krava, sliepka a hus.) A ze ti to hovorim prilis tvrdo? Urob to, co som ti napisala v prvych vetach a po tyzdni sa budes takymito slovami opisovat sama. A to nehovorim o tom, ako sa budes citit o pol roka, o 2 roky, ked mozno zacnes zistovat, co znamena mat vztah. Potom mozno zistis, ze clovek ktoreho milujes a ktoremu by si chcela dat aj modre z neba.... Ze tomu svojmu SKUTOCNE milovanemu uz nebudes moct dat to, co si zasluzi. Uz totiz nebude prvy, bude minimalne druhy, hned po skolskom suknickarovi, ktory ti akurat natrhol blanu a urobil si ciarku do zosita. Bude to ten, co si o rok nespomenie na tvoje meno a o 2 roky bude vedla teba stat v autobuse tak, ako keby sa s tebou v zivote nevyspal. A ty si vtedy budes pripadat ako kurva. TOMU VER.
Ale potom sa sem nechod vyplakavat, ze ako ta zneuzil, a ze muzi su svine. A nechod sa sem vyplakavat, ze ti meskaju kramy a nevies ci si tehotna. A nechod sa sem vyplakavat, kolko stoji potrat a ze ta doma rodicia zabiju. Rodicia ta nezabiju, investovali do teba prilis vela $ a casu, aby to urobili. Ale pre okolie budes len obycajna stetka, co si nechala v 13-tich urobit decko. A ten dlhovlasy trpaslik sa bude hrat na obet, ale neboj sa, aj na neho dojde - skonci s podmienkou, na ktoru si o rok nespomenie. No ty si spomenies kazdy den svojho zivota, ze aka si bola sprosta, ked si mu podlahla. Podlahla kvoli tej najvacsej somarine: aby si sa vyrovnala spoluziackam.... Spoluziackam, ktore su take "super" ze ta dokazu vytlacit z kolektivu len preto, ze nerobis to co ony... Ked zacnu fajcit travu, ked zacnu popijat na lavicke kazdy vecer jablcne vino, ked zacnu snupat koks, ked sa pojdu ozrat na disku a nechaju sa pretiahnut tymi troma sexi chalanmi do zadku na zachode. Aj vtedy to budu tie spoluziacky, ktorym sa budes chciet vyrovnat?

lienka2

urcite nedavaj svoje telo len tak hocikomu a uz vobec nie niekomu kto ma take spravanie ako tvoj kamarat.Ako ho opisujes,tak sa mi zda,ze sa rad zahrava..tak sa nenechaj oblbovat.A co ty vies..mozno aj on je panic. :)Ved chalani sa radi chvalia aj s tym co nie je pravda!A este si aj pod zakonom-sak by sa mohol dostat do basy!Kasli na neho!Ty si viac nez on!Bud sebavedoma!A vlasy??To je to najmenej!A myslim si,ze rysave su naozaj velmi krasne!!Tak bud na ne pysna..a na to bozkavanie (aj vsetko okolo toho) mas cas!Ver mi..

Soraja

dievca ty mas problemy, rozmyslaj aj nad niecim inym, nie nad hlupostami na ktore mas este kopu casu. Nie je vsetko o bozkavani a podobnych veciach. V zivote su aj ine veci a dolezitejsie a kopu inych problemov. Uzivaj si detstvo pokial este mozes. Uz nikdy sa ti toto obdobie nevrati. Tak nerob hluposti a spravaj sa rozumne vzhladom na tvoj vek.

moniqa87

ty nie len podla veku si stale dieta a pod zakonom, ale aj podla toho ako o vztahoch rozmyslas, mas na ne velmi detsky nazor a uz len preto by si sa tomu mala vyhnut, chalan v 17 rozhodne nie je zrely ani rozumny a jedine co tym docielis je to, ze ti ublizi a ten tvoj komplex nemas mat preco, no a co, ze sa uz bozkavali spoluziacky? a mozno si aj vymyslaju, to ty vediet nemozes... ja som prvy bozk zazila v 16 a nezda sa mi to neskoro, v tvojom veku som este pozerala kreslene rozpravky s kamoskami a nie sa bavila o tom ktora sa s kym bozkavala...
boze tie decka su dnes divne... hmmm a to si ani tak stara nepripadam :-))) a predsa ako keby som vyrastala v dobe kamennej oproti nim...

lianka

keby ho odmietnes,urcite by si ta aj ostatni viac vsimali,kedze vravis aky je neodolatelny,tak na teba by vraveli,ze si jedna z mala co ho odmietla;0)urcite na prvykrat nestoji za to taky chalan...pockaj si este chvilku vyplati sa,skoro vsetci ti tu takto radia,takze asi na tom nieco bude,hmm?;0)

Soraja

a este nieco, byt pannou v tvojom veku je uplne normalne. Skor nou nebyt je nenormalne. NIkam s aneponahlaj a velmi dobre si rozmysli, kto bude tvoj prvy a hlavne este niekolko rokov pockaj.

Soraja

dievca, ved si este strasne mladucka, urcite si ho nepusti k telu. Prva vec je, ze si este pod zakonom, dalsia, ze si este dieta, nerozmyslaj nad sexom a neviem cim, uzivaj si bezstarstne roky zivota. aj ked som mala 13, na taketo veci som vobec nemyslela. Behala som s kamoskami po vonku a ucila sa. A pochybujem, ze ten 17 rocny je az taky skuseny, je to este len pubertiak bez rozumu, co si mysli, ze cim viac bab poolizuje, tak tym bude väcsi "macho". Mas este cas, nehrn sa do skorsieho dospievania.