Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Urológ v BA

Príspevok v téme: Urológ v BA
hitman

Zdravím.
Mám taký menší dotaz.Síce mi lekárka nič nedoporučila ohladne urologie (lebo som sa jej ani nepýtal,je mi to trapnéé),ale na internete som sa dočítal,že mám najskôr skratenú uzdičku,vraj sa to dá malým zákrokom spraviť.Neviete o niekom v Bratislave,kde by som prišiel,zaplatil,lekár pomohl,a odišiel prosím ? :)

badboy

Zdravim, mam taky problem. Pri milovani mi v poslednom case často praska pokozka na penise v mieste kde je ta koza taka zahnuta smerom ku žaludu, staci ak pri stoporeni mi ho partnerka prevrati aby visiel zalud. Vtedy mi praskne a strasne to stipe. mam ho aj dost suchy, kremujem ho a aj lubrikant obcas pouzivam....Ale strasne mi to vadi. mavam aj viac takych praskliniek. prosim poradte mi. chcem uz normalny sex

dajko

cawte,ja mam na hornej casti penisu taku malu tvrdu gulicku asi tak 2mm...uz to tam mam dost dlho..neboli ma to vobec ani nic..niekedy si ju nahmatam a inokedy vobec nie..je to vazne??

bmb

Zdravim mam problem na penise sa mi spravili nieco ako bradavicky uz mi to dva krat odstranovali a stale sa objavia jeden krat chyrurgicky a druhy laserom viete mi niekto pomoct? dakujem

smajlo

na Kramároch je asi zo 5 dobrých urológov...Hoffman, Dúbravický, Breza ml., Breza st., Kertes, Hladík...všetko super lekári...choď na Kramáre a tam sa na niektorého spýtaj...pracaujú na urológii na 3 poschodí...

xxxxx

Pro pohlavnom styku som zacal krvacat - asi mi praskla cievka, ale stalo sa mi to teraz 2x za sebou s mesacnym intervalom /a to som si myslel ze som uz po mesiaci v poriadku/Inak nemam ziadne bolesti a ani problemy. Dakujem Vam za radu ktora mi pomoze dany problem odstranit.

expres

dobry,mam dost velky penis a aj dost hruby,ale pri erekcii mi nestoji ale len vysi.je to prablem?dalo by sa s tym nieco urobit?

fuxi

Na pravom semeniku som zistil malu hrčku a začina ma pobolievať je to važne čo by som mal podniknuť.Dakujem za radu.