Ahojte
Chcela by som Vas poprosit o radu, ideme s manzelom do Rima ale som tehotna 1-2 tyzden. Mozem letiet lietadlom? Dakujem
tehotenstvo
Bebusa ja som bola 2x na umelom, po nekonečnom užívaní hormónov, liekov a nehovoriac o strese a čakaní či to vyjde...., des. Kam sa chystáš? ja som bola v BA. Chceš sa niečo opýtať?
nie si tehotna, skusajte dalej.
ahojte!vie mi niekto poradit ci je mozne ze som tehotna aj napriek tomu ze tast bol negativny.pred 2 a pol mesiecmi som prestala brat antikoncepcne tabletkya od vtedy sa snazime o babo prva menstruacia po vysadeni mi meskala asi 2tyzdne ale prisla bez vyvolavacky teraz v stredu som mala dostat a zacalo mi to az piatok to by bolo v poriadku ale dnes je nedela a este stale sa mi to poriadne neroztieklo je to strasne slabe,a to sa mi este ani raz nestalo...tak som si dnes rano urobila test a nic,tak neviem.poradte.dik
dobry den babulky prosim poradte mi....poslednu menstruaciu som mala 31.8 a trvala mi dva dni bola dost slaba...to som v tedy dobrala posledny blister tabletiek a odvtedy som ziadne tabletky nebrala...dalsiu mensturaciu som mala dostat 28.9 ale neprisla....mala som nechrany styk kedy priatel vzdy do mna ejakuloval....test som si robila 4 den meskania ale bol negativny...okrem toho ze mam mierne citlive prsia a som obcas unavena mi nic nieje....mozem byt napriek tomu tehotna? velmi by sme babetko chceli ale neviem ci mi to nemeska len kvoli tomu ze som brala tu HAK...prosim poradte, dnes je to uz 8 den mozem uz zajst k lekarovi alebo je este skoro?
nuz, tiez som sa zacudovala, ze si tak rychlo prisla na to,ze si tehotna..;-)
Do troch mesiacov mozes ak nemas nijake potiaze.