mam taky cudny komlex.(som rysava este na ZS) takze ako nahle sa ma niekto opyta ze ci snim chcem chodit poviem NIE len preto lebo mam taky komplex ze si zo mna ten chalan robi srandu a ze je to len stavka a podobne..ako sa mam zbavit pocitu menejcennosti? ako napr . sa ma najkrajsi chalan zo skoly opytal ci snim chcem chodit a ja som povedala nie lebo som si myslela ze nieco dooost dobra
Mam z neho strach ..som nie moc dobraaa
no moja to len kym si mlada
neblazni..ja by som chcela byt rysava :) hmm ale co uz..nepodarilo sa..mozno v dalsom zivote :) neboj...uvidis ako na teba budu letiet este len..lebo vsade su brunetky a blondinky ale rysavky tak casto nevidis :)
ja si to hlavne myslim ze si kazdy zo mna robi srandu leb som rysava...a ze ak by sa ten chalan hambil ist so mnou o ulici ..alebo take nieco
neboj, tento problem ma mnoho dievcat v tvojom veku.je to tym, ze nevies este ako reagovat na ponuky od chlapcov, si velmi mlada a zaskocena pri takejto ponuke.trosku viac sebavedomia.a ked ta chlapec pozve niekde, tak zachovaj kludnu hlavu .ak mas pocit ,ze si robi srandu, to si myslim,ze by si mala vycitit zo suituacie, tak sa nestiahni do ulity, ale zostan sebavedoma.ak by naozaj si robil srandu a videl ze ta ranilo, tak to by nebolo veru dobre.ak mas dobru kamaratku, spoluziacku, ktorej mozes doverovat, kludne sa jje opytaj ci aj ona ma pocit,ze by sa toto mohlo diat/zeby si niekto robil srandu/.pa.
jara ked som na zs ....14
kolko mas rokov??