Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PIERCING V PUPKU

zuzik

Cafte.ja sa chystam si dat piercing do pupka a som si zistovala ako a co...ten chalan co to robi{odbornik} vravel ze je najlepsia platina ze on z nicim inym nerobi,je to to najlepsie a pocas tehotenstva sa musi dat sperk dole.tak asi tak by som to zhrnula.som teda zvedava ako mi to dopadne.a ozaj ma niekto nejake skusenosti s piercingom a letiskom?dufam ze nebudem koli tomu pipat...

forever

ja mam tiez ale mna to zasa strasne bolelo, nemohla som spat na bruchu bala som sa ze sa zachytim...kazdy den som si to cistila lebo mi to hnisalo a bala som sa ze sa mi to nevylieci...ale nakoniec sa to podarilo..ale uz by som tu bolest nechcela prezit ani zakrok ani potom....tak ak sa rozhodnes s ho dat vela trpezlivosti...

wewinka

ahoj,ja mam piercing uz zo dva roky a je to super, ´mna to vobec nebolelo, iba ak som spala na bruchu alebo sa niekde zachytila, ale to je len taka mala bolest, vrelo odporucam, je to super

bejbina

ahojky..ja mám piercing v pupku už 3 roky a nemala som s ním absolútne žiaden problém..záleží aj na tej naušnici.najvhodnejšia je z chirurgickej ocele..no som spokojná s ňou ale bohužial v salone mi ju tak prišroubovali že mi nejde mojou silou odtiahnuť...

zuzka11

erinka...da sa kupit v hociktorom zlatnictve.a ja mam tiez v pupku,asi rok a pol...vyse pol roka sa mi hojil ale teraz uz je to v pohode...a mam ho z chirurgickej ocele

erinka

ahojte..chcela by som sa spytat tych, co uz piercing maju..kolko ich to stalo a aky kov je najvhodnejsi a kde si ho viem kupit....

evita236

Ja som si dala piercing do pupku konkrétne minulý štvrtok, najprv som sa bala ale o nejakej bolesti sa tu neda hovorit. Je to nanajvýš nepríjemné a ak ti to robí odborník 15sekund a mas po tom. Zaklad je naušnica z titanu, z nicoho ineho, ziadna chirurgicka ocel ani striebro.

fruity

dive maso????treba ist do toho salona kde ti to robili a opytat sa.mne ked to hnisalo a pod. tak som tam isla ,bola tam velmi mila pani,dali mi na to dezinfekcnu vodicku,pravidelne osetrovanie je velmi dolezite,aby sa ranka vysusila a zahojila a tiez je potrebne mat kvalitny pircing inak mozes skaredo dopadnut