Chcem si dat urobit piercing do pupku ale obavam sa zdravotnych problemov a jazvy kt. moze po nom zostat...ak mate nejake skusenosti tak napiste...citala som ,ze v tehotenstve sa moze pokozka skaredo natiahne....
PIERCING V PUPKU
prepacte som sa pomylila.nie platina ale titan
Cafte.ja sa chystam si dat piercing do pupka a som si zistovala ako a co...ten chalan co to robi{odbornik} vravel ze je najlepsia platina ze on z nicim inym nerobi,je to to najlepsie a pocas tehotenstva sa musi dat sperk dole.tak asi tak by som to zhrnula.som teda zvedava ako mi to dopadne.a ozaj ma niekto nejake skusenosti s piercingom a letiskom?dufam ze nebudem koli tomu pipat...
ja mam tiez ale mna to zasa strasne bolelo, nemohla som spat na bruchu bala som sa ze sa zachytim...kazdy den som si to cistila lebo mi to hnisalo a bala som sa ze sa mi to nevylieci...ale nakoniec sa to podarilo..ale uz by som tu bolest nechcela prezit ani zakrok ani potom....tak ak sa rozhodnes s ho dat vela trpezlivosti...
ahojky..ja mám piercing v pupku už 3 roky a nemala som s ním absolútne žiaden problém..záleží aj na tej naušnici.najvhodnejšia je z chirurgickej ocele..no som spokojná s ňou ale bohužial v salone mi ju tak prišroubovali že mi nejde mojou silou odtiahnuť...
erinka...da sa kupit v hociktorom zlatnictve.a ja mam tiez v pupku,asi rok a pol...vyse pol roka sa mi hojil ale teraz uz je to v pohode...a mam ho z chirurgickej ocele
dive maso????treba ist do toho salona kde ti to robili a opytat sa.mne ked to hnisalo a pod. tak som tam isla ,bola tam velmi mila pani,dali mi na to dezinfekcnu vodicku,pravidelne osetrovanie je velmi dolezite,aby sa ranka vysusila a zahojila a tiez je potrebne mat kvalitny pircing inak mozes skaredo dopadnut
noo ja bi som si piercing nikdy nedala
hadam si nebudem robit zbitocne bolesti nie som blba...