Klamem, stale, neviem co s tym

Príspevok v téme: Klamem, stale, neviem co s tym
klamárka

stale klamem,male klamstva,velke,stale si vyymslam,teraz to zaslo uz pridaleko,obcas sa mi to stane,ze sa to nabali a ja klamem,napr,ze nemozem niekam ist stale si vymyslam,alebo zvelicujem,simulujem chorobu,doplnam si vymysly....nechapem samu seba,priste sa to na mna strasne namotalo...ide si na nervy...mam vycitky svedomia,vravim si,ze s tym prestanem,ale ja si to v tej chvili ani neuvedomim...

klamárka

ja ale neklamem tak,ze prekrucam,ale proste prifarbujem nieco,alebo klamem vo veciach,na ktore nema kto prit.stale nieco spekulujem,napr,ked islo o nejakeho chalana sme spriaadali vselico,ale aj to je klamstvo.....asi to je skor v tom,ze ja mam vycitky...

nikolla

ahoj moja, no máš to ťažke ja mám presne takúto kamarátku ktorá si hocčo povymýšľa a tvári sa pritom že je to pravda keď niečo rozpráva úplne to precituje všetci z jej okolia vieme že si výmýšľa ale nikto jej to nepovie do očí a ja ju mám aj tak veľmi rada myslím že to je v povahe ale niečo by si s tým mala robiť lebo može sa stať že prideš o všetkých priateľov alebo nikto neuverí ani keď pojde o niečo vážne čo nie je vymyslené

Soraja

dievca utekaj s tym k psychologovi, pokial si nevyrobis problemy. Byvaly bol chronicky klamar, je to choroba, zazila som si. Vyhladaj pomoc, kym nie je neskoro.