Ahojte prosím vás poradte mi ako zbalit chlapa? ja fakt im nerozumiem - to fakt neexistuje ziaden gentlemant. To ked chcem aby ma pozval niekde musím mu to povedat ja.
ako zbalit chlapa?
nieje....viem to z vlastnej skusenosti....totu su len konzervativne nazory hlupych putiek bez sebavedomia zbalit chlapa...
ale je kika,opytaj sa na to muzov...takych normalnych-nie hanblivych..
podla mna neni pravda,ze baba ktora bali straca hodnotu!!!!!!!!kolko je takych parov,ked baba prva pozvala chlapa na rande....niektory si myslia,ze na tu babu nemaju,alebo su proste len hanblivy,niv nieje na tom,ked baba zacne balit prva!!!
:-DDD tak toto bol naozaj.....nazor,neviem ho pomenovat :-DD
ja si myslím, že chlapa musíte riadne tresnúť rukou po zadku a on to zfleku pochopí, buďte si isté, ccc, nielen že ho zbalíte, rovno ho zabalíte a pošlete v previazanej škatuli spať k výrobcovi:)
ale inak strasne tazke hento..tak baba musi naznacit zaujem-pohladom,usmevom..nie vystartovat :-DD no a chlapovi to musi dojst,pochopit nase signaly..
SHAKTI presne tak! baba ktora bali prva chalana, to je podla mna strasne zufale... treba sa mu smiat na vtipoch a take vseliake finticky, aj ked je to totalne suche, ale ked mu to nezapne nech to baba necha tak...
maju radi ked sa o nich zaujimas,smejes na ich vtipoch,nemaju radi prilis umele babiky,maju radi zeny,ktore su aj na ozdobu ale aj na rozumny rozhovor. Beries im podstatu od prirody-on je lovec a my korisť. Zeny ktore balia alebo su lahko zbalitelne stracaju hodnotu.
..skus byt mila, zaujimaj sa co robi, usmievaj sa a mozno mu to zapne.. nepozname situaciu, tak radit je tazko :)