Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ach, tie akné

Príspevok v téme: ach, tie akné
renkamz

problem je moja tvar.... mam problematicku tvar...je to hrozne! nemam ju tak casto vyhodenu zapalenymi akné, ale na tvari mam malinke, pupaciky...z ktorich by bola akoby voda... ale oni sa casom zapalia... pravielne sa snazim chodit ku kozmeticke, a bola som uz aj u koznej... ale na bud. tyzden idem znovu, nech mi da nieco lepsie, ak to nepomoze bude zle:)...a pls, nemate nejake "domace" recepty, alebo nejaky zarucený recept pre krasnu tvar?

adina

tvár je obrazom žalúdka...takže možno stačí zmeniť jedálniček - menej (alebo ešte lepšie,žiadne) sladké vody typu coca cola,...potom taká čokoláda je dosť tabu pre pleť (aj ked horká 70% neuškodí-tak jeden pásik,ale nie denne)...potom zaradiť nejakú zeleninku,ovocie a vela vela piť vodu-čistú alebo slabo mineralizovanu...to vam hydratuje plet

damian

Vlastny moc sa natiera na vycistenu (nie chemicky!!!) plet. Moc je najefektivnnejsi ranny a este viac efektivnejsi je odstaty v otvorenej nadobke 3 dni.

RNG

Akne su zvnutra, treba im zamedzit tvorenie.
Z vonku sa da zastavit len ich infikovanie(zapal a hnisanie) ale velmi malo ich vznik, ktory je stimulovany hlavne tvorenim dehydrotestosteronu.
Odporucam brat "zinok na acne"(zinc for acne), to by to malo znacne zmiernit u vacsiny.

skazaton

ja mam vyrazky uz velmi dlho , najviac na liciach , a mam ich dost , teraz si to natieram nejakym Pityolom , a ... nepomaha to vobec :D ...