mam 22 rokov, 173 cm, 66 kf, katastrofa, ze?
som tucna
natalilie to sa nehambis chodit taka tucna po svete?????(myslela som to ironicky)
si blazon alebo co ved mas super vahu
gigigi fakt ta naplast pomaha???a v pohode to mozem dostat v lekarni??
Ale nevidela by som tvoju vahu nejako tragicky- podla vyskumu sa mnohim chlapom pacia viac zeny "krv a mlieko" nez anorekticke kostry strasiace ako vesiaky. Skus si zabehat, staci aj 15-20 minut denne, moja znama tak schudla za mesiac 5 kg. Nedrzala dietu, jedla ako dovtedy, len si 20 minut denne zabehala.
Cawes, ak chces schudnut, jedz pravidelne, da sa to vydrzat a mozes aj sladkosti -slane radsej nie, lebo to su riadne svine, das si 1 chrumku a mas chut zdlabat cely kamion a prestanes az ked dojdu, je to typicke, pretoze tuky maju minimalnu schopnost zasytit a velmi vysoku energiu-co tak radsej namiesto chipsov opiect si na olivovom oleji rybku? Jedz po troche, v kratkych casovych intervaloch- kazde 2-3 hodiny, dlhsie nie, lebo sa ti spomali metabolizmus, a zasa ani kratsie, lebo to nestihnes vytravit, bude ti tazko. Coskoro si na to zvyknes a s odstupom casu- necakaj vsak 20 kil tyzdenne- spolahlivo schudnes, pricom ak sa ti stane, ze sa raz prejes, nic nepriberies. Super, nie? Tomu sa hovori zdrava strava.
Doparoma zase rovnaký čas. 18.18
Ja by som tých vašich 22 bral.
62!
baby, potrebujem nejake povzbudive abo riadne revolucne slova, aby som sa prestala prezierat... mam 177cm a na vahu sa bojim vyliezt.. ale mam asik 75 kg... a to mam len 16!!! na jar idem na plavecky a potrebujem zhodit, bo som teraz asi za pol roka pribrala 10kg a citim sa... no viete asi ako... ale problem je ze sa furt prejem! jak blba som... pls, ak mate s tymto niekto skusenosti, tak mi pls poradte....