Neviem co je to s mojim priatelom :(...ale uz sme sa mesiac nemilovali najprv kvôli mojim problemom..ale teraz ked uz ich nemam tak ako keby ma odmietal..stale sa na nieco vyhovori, ked sa schyluje ku tomu:(prosim vas poradte mi...mozno stale na neho tlacim ze sa uz chcem milovat no neviem:(...PLS poradte!
Odmieta sex - Poradte najmä muži
sorry nechtiac som tam napisala janek...
Janek..a ty co si myslis ze som sa ho to dookola vypytovala kazdy vecer a nutila ho k sexu? Rok som bola ticho a nechala som ho, nech je v klude a v pohode. Ale myslim si, ze po roku by uz kazdemu dosli nervy a chcel by si poriadne zasukat s prepacenim. Tak som sa ho zacala pytat...nehovori sa nahodou ze kluc k dobre vztahu je komunikacia?
no to je ta chyba ze na neho tlacis.Skusene zeny vedia ze ked chcu sexovat tak to zariadia tak ze bol akoze aktivny muz
No my sme mali vcera vaznu debatu, konecne po roku a pol z neho vyslo co je vo veci! Nie je to vo mne, vraj ho velmi vzrusujem, chcel by sa so mnou milovat... ale boji sa, ze sa to zas nepodari a ma to stale v hlave. Problem povedal, ze je v nom. ze ked sa milujeme, po chvilke erekcia odide. No co s tym? nemaju aj vasi podobne problemy?
no paráda, je nás tu čoraz viac :-) ale aspoň sa vyžalujeme ke´d už si nevieme poradiť, ja osobne už začínam mať nervy a komlexy menejcennosti- či som už nejaká špata že o mňa nemá záujem, ale na druhej strane spätná väzba od iných mužov je taká že mi stačí lusknúť a mám na každý prst 10 milencov...zrejme to bude v tom, že jeho už vôbec nepriťahujem...aj ke´d je tu ešte jedna vec, ktorú som sa dozvedela že aj jeho bývalá sa sťažovala že s ňou intímne nežije
...a to som si myslela,ze len ja mam ten problem,treti mesiac bez,a presviedcanie,ze nema inu zenu...a celu noc dokaze spat tvarou k radiatoru:)uz to je az smiesne,i ked mam co niekedy robit s pocitom hnevu,smutku..hotova psychiatria...ak sa to zmeni tak,ze bude chciet,aby nebolo neskoro,zacinam mat v hlave myslienku,ze sex k zivotu uz nepatri...a unava?smiesne boli sme na dovolenke aj tam ma odmietol..dakujem za radu........
ahoj letnicka,nechcem ti davat chrobaka do hlavy,viem niesu vsetci chlapi rovnaki,ale ozaj je to cudne ze nic na toho tvojho nezabera.jednej mojej kamoske sa manzel tiez nevenoval,az ako zbadal,ze si kupuje sexi casopisy,a zacala sa o seba lepsie starat tak sa siel zblaznit..ale ju uz dnes velmi nepritahuje...tak to su vselijake pripady. uvidis bude dobre.pa
Jj skusim to tak zopar krat urobit.. aj ked si myslim, ze dnes sa bude snazit.. asi sa bude cely premahat chudak. kks
Oli..nepodvazda.. moj zaver je takyto: zena nemoze mat vsetko. predtym som mala priatela s ktorym som mala sex 7x tyzdenne 2x denne. Myslela som si, ze aky je on chudak vystaveny a spokojny. Ale nie, on ma podvadzal s dalsimi 7. S terajsim nesexujem ale ma ani nepodvadza. Asi nemozem mat oboje. Aj sex a aj verneho muza. Krista!
adam, miroko si asi len robi srandu, ani mu neodpisuj...
Tak to radsej daj vypoved a zahryzni si do jazyka a rozchod to, lebo zle skoncis. To z Teba urobili capa zahradnikom. Chod radsej pracovat niekde, kde svoju mysel zamestnas niecim narocnejsim, alebo budes fyzicky driet, lebo nedopadnes dobre.
Navstivit psychologa,psychiatra a vyhladat odbornu pomoct na naucenie sa ovladania by nebolo tiez zle.