piste nazori prosim potrebujem ich velmi

Príspevok v téme: piste nazori prosim potrebujem ich velmi
marek79

mam jeden vztah ale je to take no....proste sme spolu dost malo pretoze byvame v inych mestach ale ja chodim do skoly tak kde byva ona ale mame dost ucenia rozne konicky a podobne takze toho casu je naozaj malo sme spolu mozno tak 1-2 krat do tyzdna a to tak na jednu hodinu po veceroch sa nemozeme stretavat pretoze sa ja nemam ako dostat za nou no proste je to velmi zle...piseme si spolu kazdy den na pokeci tiez asi tak hodinu ale proste je to podla mna o nicom pretoze vzdy ked mam chut jej povedat nejake pekne slova ale chcem byt snou tak nemozem a akurat vtedy ked mam blbu naladu ze chcem byt najradsej sam tak vtedy sa stretneme je mi snou vyborne ale je to uplne o nicom a este ktomu stale caka ze nieco spravim ja ona sa na nic neodvazila ked niekedy aj nieco naznacim tak mi to pripada ze ona ako keby naznacia ze sa este pozname malo a to sa pozname uz pol roka a chodime spolu asi 2 mesiace a pocas tych 2 mesiacou sme sa mozno stretli 15× a ani o chlcp viacej co si o tom mylsite ma to nejaky vyznam a buducnost?