prosim o radu opuchol mi clenok na lavej nohe nemam ho udrety ani natiahnuty.uzivam egilok a omeprazol.mam velmi zrychleny pulz aj ked som v klude.sposobuje to vysoky krvny tlak?asi ano!!za podnety vopred dakujem
Opuchnute clenky
Podla mna je proti opuchom dobrá octanova masť alebo Flector. Ináč s opuchmi dolných končatín súvisi nedostatočná funkcia obličiek. Mali by ste niekolko týždnov piť žihlavový čaj alebo jedavať častejšie melon červený.
Veinstopper - catrk.com Pomohlo mi to.
koleno
Dobrý deň, našla som Vašu stránku,tak sa pripájam o radu. Moja dcérka ma opuchnutý členok na ľavej strane až k prstom. Z ničoho nič sa jej to zjavilo, nemala žiadny úraz a v lete ma po nohách fliačky,vyzerá to, presne ako obarené - keby mala ekzem. Večer jej dávam studené obklady s octom, nepomáha to. Ďakujem za radu.
Ja mám úplne rovnaký problém. Asi 3 týždne mám opuchnutú vnútornú stranu ľavého členka a občas aj boli. Asi pred týždňom mi poriadne opuchol aj priehlavok a mala som pocit, že mám opuchnuté aj lýtko, ale keď mi ho dr. premeral tak bolo rovnaké ako druhé.
Ja mám za sebou tiež kopec vyšetrení a záver - je to vraj z tepla. :-(
Aescin sa s liekmi na zriedenie krvi nemôže užívať, to mi povedali v lekárni. Mne Aescin veľmi pomohol pri zápale sedacieho nervu, ktorý sa mi pravidelne opakoval v zime.
Teraz mi bol odporučený Wobenzym, ale nejak extra mi nepomohol. Mne natiera každý večer manžel nohy s konským chladivým gélom a od toho sa mi kus stiahne na ráno opuch.
Na ortopédii mi dr. povedal, že príčinou môže byť aj chrbtica, u silnejších obezita, alebo proste topánky. (mala som balerínky :-))
Ak má niekto nejaké rady, budem tiež vďačná.
Dobrý den ziadam o radu ak niekto vie poradit z mojim Zdravotnym problemom Uz druhy mesiac mam opuchnuty a bolavy clenok na lavej nohe aj ked som nemala ziadny uraz vzniklo to len tak z nicoho nic Pochodila som po doktoroch aj na ciavnom aj na Rtg a ties u ortopeda som bola a vsetko je v poriadku a clenok je stale bolavy a opuchnuty as tvrdy Nasadila mi doktorka reumatologicka liecbu FURON a Aesscin ale nic nezabera beriem aj tabletky na riedenie krvy lebo som po tromboze a plucnej ombolii Kto by mi vedel poradit ako si mam vyliecit clenok uz som z neho nervozna lebo to uz dlho trva Dakujem za prispevky a rady
pocas prace cvic s nohami a nos kompresivne podkolienky, je za tym zilova nedostatocnost.