Dobry den, mam taky problem a bol by som rad keby mi niekto nan dal odpoved lebo este som sa z nicim takym nestretol. Minule to je asi 1 mesiac som si nahmatal a vsimol taku hrudku pod kozov v oblasti nad korenom penisu,tato hrudka neboli,ani sa nezvecuje vobec nic,nie je to typicka vyrazka ktora sa vytlaci a vyjde z nej biela tekutina ale len taka mala hrudka..nie je na penise ale na kozi lebo ked si ju chytam tak ju celu drzim v prstoch...prosim vas mohol by mi niekto poradit??bol by som vam straaaasne vdacny...dakujem
Ps:keby bolo mozne odpoved mi aj na maila poslat,dakujem
Hrudka na penise - v kozi
bude to pravdepodobne zarasteny chlpok, ja to mam tiez, obvykle si takyto chlp vyberem ihlou a je pokoj, ale tento bude asi velmi hlboko a trva kym sa rozlozi. mam to uz niekolko mesiacov
pani myslim ze su to mazove zlazy ja ich mam simetricky ulozene po vtakovy je to ako by som mal pod kozov akesi kamienky su poukladane zo zadnej strany od korena az po predkozku. neda sa toho zbavit jednoducho to tam bude
no ak to nezmizne do 2 tyzdnov zi v tom ze to treba odstranit ako som pisal v tejto teme...--POMOOC...vybezok na penise pod kozou?!--
je to nedostatocnou hygienou umyvaj sa castejsie a on zmizne
lenze ten jacmen co sa robi nad okom aj ZMIZNE! ale toto akosi nie a nie :(
Chcem sa spytat ci to nemate nahodou v tych miestach kde sa holite. Pretoze to kludne moze byt zarasteny chlpok, ktory tam hnisa a tazko sa toho zbavuje pretoze ten chlpok tam furt je! Je to potom viditelne ako hrcka ktoru si mozete uchopit medzi prsty. Ma to viac ludi nez by ste cakali.
Ak sa mozem spytat nemate to prave v tych miestach kde sa holite? Pretoze to moze byt zarasteny chlpok ktory tam potom hnisa a nakoniec je z toho taka hrcka ktoru si mozes uchopit medzi prsty.
hlavne klud ja to mam tiez a neni to nic ine ako jacmen kt. mas bezne aj pod okom
kludne to moze byt aj syfilis, ale aj nemusi. Takze treba ist v prvom rade k doktorovi, myslim, ze ten ti pomoze. Tu asi nikto.
no takze dozvedel som sa zeby to mohol byt upchaty maz...ale nedozvedel som sa ako sa to odstranuje vy neviete?