vsetci chlapi,zaujima ma,ked milujete zenu,ktora ma problem dosiahnut orgazmus a vas to Aj hneva,ci by ste ju opustili a nasli si taku,co ho s vami dosiahne
opustili by ste zenu kvoli orgazmu
ja som tiez nemala poriadny orgazmus ale viem ake to je lebo som ho citila s priatelom ...a raz som aj mala tie tak necakane a vzdy mam pomocov sprchy a prudu ........ ale viem co vam urcite pomoze...spoznat vlastnu seba s vibratorom ...predstavovat si ake by to bolo keby tam bol partner namiesto masinky, co je pre ktoru najviac sexi vzrusujuce eroticke...najlepsie si predstavit ako by sa vam to pacilo, co by vas straaaasne vzrusilo ak by to urobil priatel....proste mysliet pozytivne a sexichtivo...a potom to preniest do reality ...predstavy a fantazia urobi vela..;D
ja to takto poviem. moja priatelka tiez nevie dosiahnut orgazmus a dost sa z toho obvinujem prave ja ze som neschopny. mam taky pocit ze som na nic. a mozno preto ze s chalanom predomnou ho mala ale so mnou nie. tak sa z toho obvinujem :( a dost mi to vadi. co mam robit?
Anna:
ja si myslim ze mas tvoju mysel velmi zapojenu v tom.kolko zien mal ze ta obvnuje atd....presne preto nevies mat orgasmus...sex musi byt kompletne uvonlnenie nie len fyzicke ale aj psychicke....ked mas daco v podvedomi co ta trapi tak sa o tom porozpravajte...nech je tvoja mysel volna ako nepopisany harok papiera..neodporucam pit pred sexom ale ked mas stress mozno pohar vina ta uvolni a prestanes pre analyzovat a uplne sa uvonlis..vela zdaru:)
ani mne sa nedari dosiahnut orgazmus, aj ked sa partner akokolvek snazi, jednoducho to nepride, ale sex sa mi paci aj napriek tomu. myslim, ze problem je v hlave
odpovedam ti na otazku... takze, ak by som priatelku nedokazal urobit, teda lepsie povedane ak by sa ona pri mne nedokazala urobit, alebo ak by priatelka nedokazala urobit mna, tak myslim ze ten vztach je naivny... pretoze a urcite nie som sam toho nazoru, ze ak vztah neklape v posteli tak... (ale aj v tomto sa mozu najst vynimky, preco nie)
No ja si mislim ze to nieje tvoja chiba ale tvojho partnera a urcite ta neopusti pre chlapa ktoreho pritahujes je to vizva urcite teraz rozmysla ako ti ho privodit neboj sa pre to ta urcite neopusti :D a pri najhorsom si precitajte knihu AKO USPOKUJIT ZENU ABI TO CHCELA ESTE VIAC :D
Mna by to nikdy nenapadlo,ze by me kvoli tomu opustil. Keby hej,tak by to znamenalo,za ta nasa laska bola nanic.
je to vinou oboch partnerov, lebo ak chce zena dosiahnut orgazmus tak mu musi povedat co presne jej robi dobre, a ked chlap chce aby zena dosiahla orgazmus tak sa jej musi pytat ako to ma robit, vsetko je to o komunikacii, nic viac podla mna a ked to nejde pocas sexu, tak nech si na nu potom partner vzdy najde cas aby ju spravil po sexe...
hahaha..to co je za debilinu,a ta zena moze zato ze ten muz ju nevie dostat k tomu orgazmu???my zato nemozeme ze vy muzi neviete dosiahnut,to aby sme my zeny prezili orgazmus...on ju nevie asi poriadne zrobit..boze taku kravinu som nepocula,ze by ma nechal priatel len preto ze neviem dosiahnut....nieje to zien vinaa ale vas muzov..lebo ste neschopni.....
Ana q tak skus, ked je v tebe draždit si klitoris, možno to zaberie.