dost casto, ked sa milujem s priatelom a ked ho vytiahne zo mna ma na nom husty bo aj riedky biely vytok ...
dodrziavam hygienu ...tak z coho to furt mam ...
teraz si idem dat fenistil aj tantum rosa pouzivam niekedy,tak preco to furt mam ...
je mi to uz totalne trapne a zle sa citim :(................
marmeladka...ja mam to iste...som rada ze som nasla toto foorum duufam ze sa tu aj ja dozviem nieco...je to dost neprijemny pocit...s priatelom chodime spolu 2 roky ale stale je mi to trapne...
aha uz som sa docitala ze femisan, a nie fenistil, som sa az zlakla:-)
fenistil??ale ved to je na alergie nie???a nie je to len speneny posvovy sekret??mavas aj normalne vytok??
Tu su temy v ktorych RNG spomina ako na to: Téma: zapaly posvy a zapaly mocovych ciest
Téma: GSE ako ho použiť
Tak si to precitajte.
ved zajdi za gynekologom....
a myslela som femisan nie fenistil :)ale ani ten nepomaha...ani tantum rosa nic..
a z coho to je???
preco to ma priatel na penise skoro vzdy ak ho da zo mna von?viete ak sa zle citim :(normalne vzdi pred sexom sa asi brutalne vyumivam ale aj to je trapne :(
ja to uz nechapem.som taka cistotna a toto...
pretrvava to dlho.
nieje to ovulacia ??????
prosim napiste.....
Ony majú viacero výrobkov - čípky, výplachy aj mydlo na inmítmnu hygienu a teraz som pozerala nie je to až také drahé, tak ako ostatné. Čípky stoja nejak do 300 sk. Daj si do googlu vyhľadať floragyn, tam toho nájdeš viac o tom.
a to je co ?
niaka masticka?
kolko to stoji??
Tak dúfam, že ti pomôže, mne Tantum rosa nepomohlo. Teraz mi odporučil gynekológ nejakú novinku, je to voľno predajné a dosť drahé, volá sa to tuším floragyn, asi ešte skúsim to.