neviete ako sa zbavit kruhov pod ocami? mam 18 rokov a mam ich uz asi rok a mozno aj viac..lekarka vravela ze to mam z chudokrvnosti ale lieciky beriem no aj tak kruhy nemiznu :( uz som z toho zufala,neznasam sa pre ne...a neviem to ani nicim prekryt :(
kruhy pod ocami
kura je vtedy uspesna,ked chodis cikat kazdych 10minut-mocopudne caje!!! precistia oblicky!!
juuuj ale ja pijem zeleny caj naozaj casto :( tak ja uz nicomu nechapem :( uz sa ich asi nezbavim :(
Zadrziavanie vody telom je z vysokeho osmotickeho tlaku, tj privela mineralov, hlavne soli v tele.
A tie treba vyplachnut,inac to pretrvava dalej.
Alebo znizit ich prisun, tj solit menej a podla moznosti zmesou NaCl+ KCl(nerafinovana morska sol + KCl, tak dostanes aj plno stopovych prvkov, ktore su dnez slabo zastupene v polnohospodarskych produktoch)
kruhy pod ocami-problemi s oblickami,zadrziavanie vody.
eye-v tomto pripade sa prave naopak neodporuca pit velke mnozstvo tekutin!!
Preferovat pitie mocopudnych cajov-zeleny,urologickych,zihlavovy...
tieto problemi mavam aj ja-preto viem,ze ked to takto preliecim-kruhy pod ocami zmiznu!
napr.podla lekarov mam oblicky v uplnom poriadku,napriek tomu,kruhy pod ocami- preliecim tymito cajmi-kurou-neslana dieta!pozor na solenie!!!co najmenej soli,malo vody,vela mocopudnych cajov-
kruhy pod ocami zmiznu!
Netreba sa napchavat liekmi,zakryvat to make-upom-takto nikdy nezmiznu!!
aj mna stipu oci a taktiez mam kruhy pod ocami a casto aj napuchnute oci, nemam sajnu, z coho to moze byt lebo mam dostatok spanku a pijem vela tekutin:(((((
moc mi vysetruju pravidelne aj s krvou a tam problem nie je tak ja uz fakt neviem :( ..takze nejaku radu ako sa ich zbavit nitko nepozna?
tak ja mam kruhy pod ocami ked dlhsie nespim viac ako 6 hodin
ale napriklad aj ked mam problemy s mocovymi cestami.
Dokonca som to aj pocula, ze ak su tmavokrvave, tak moze ist o oblicky.
napriklad ze oci su spojene s oblickami, tak tomu verim, lebo mam casto s tym problemy a vtedy ma stipu oci.
Skus pit nejaky urologicky ca aspon 2-3 tyzdne 3-4 krat za den a uvidis, alebo si daj vysetrit moc......