Zdravim vas, v aprili mi zistili chlamydie, brala som aj s partnerom antibiotika, no v auguste som bola na vysetrenie znovu a opat ich mam, tak mame dalsie antibiotika. planovali sme babatinko, ale toto nam pokazilo plany. je vobec sanca sa toho zbavit?je mozne otehotniet bez nasledkov na babatko? co pomaha?myslela som,ze jedny tabletky zaberu a budem zdrava. neviem ako som to dostala, verim partnerovi, mozno dajaky prekonany a nelieceni zapal.mate skusenosti? dakujem
Chlamydie
vysetrenia su nakladne,cca 5000sk za jedno vysetrenie,ak zistia chlam.infek.u jedneho partnera,automat.su prelieceni obaja,druhemu test robit nemusia.ak by sa obaja neliecili,pinpongovali by ste to medzi sebou/chlamydia,mykoplazma,ureaplazma je vysoko infekcna pohl.choroba./.my sme nemali ziadne tazkosti,ziadne vytoky,problem nastal,ked sme chceli babiku,prvy krat som potratila,druhe tehotenstvo bolo v poriadku,treti krat som mala mimomater.tehotenstvo.vtedy mojho lekara napadlo urobit testy na chlamydie.dva roky to bolo ako na hojdacke,striedali sa neg a poz obdobia.niekedy to bolo poz,ale nie vysoke hodnoty,dalsom odbere bez liecby/nesmie sa preantibiot.velmi casto,aby bakteria neziskala rezistenc./,to same kleslo na nulu,vdaka imun.s.,po stvrt roku to bolo znovu vysoko poz.,zasa sa to preliecilo..lekarka vzdy automat.predpisala liecbu obom,3tyzdne sme brali doxyhexal,s tym,ze sme presne dodrziavali,ziadne mliecne vyrobky,nesmie sa kvoli kalciu,lebo naviaze antibiot,a tie by presli trav.traktom bez ucinku,nesmie to byt dokonca ani mineralka.pocas celej liecby nesmie byt sex bez kondomu.sme manzelia 12rokov,a dostali sme to bud ja,alebo manzel od predchadzajuceho partnera,tak si vezmite,nakolko je to zakerna infekcia,lekarka mi povedala,ze sa budeme darmo obvinovat,ze je to bakteria,ktora moze byt nepozorovana v tele DESIATKY ROKOV.preto pri liecbe dodrziavajte pokyny,je to ozaj velmi zakerne,moja kamoska sa zacala s manzelom liecit uz dva roky pred nami,a este stale nie su o.k.,stale sa musia hlasit na kontroly.ozaj sa neda opisat radost,ze sme z toho von.nevzdavajte sa.
mono: mne to robili specialnym testom,výterom z krčka,ale stale mi doktorka dala lieky aj pre partnera ale nikdy u neho nic nezistovali.ja som brala uz mnoho liekov,celu zimu som bola na tabletkach,a musim povedat,ze to od februara bolo v pohode,ale mam to opat spat a dobrala som nedavno summamed,tak uvidim ako to dopadlo.Drzim prsty pri liečbe
hm, dala som si inu prezyvku, sorry, tak ma vola neter
no to by veru aj mna zaujimalo! priatel si to chcel dat zistit z krvi,ako to aj mne robili.aj ma docela zarazilo, ako pisla zlatovlaska, ze sa liecili 2roky, to je docela dlha doba.vcera mi prisli lieky z domu,Deoxymykoin, ale nieje tam pisane, ze by to bolo na chlamydie. uzivali ste niekto tieto lieky?dakujem
bolo mi povedane, ze sa nemusi preniest iba pohlavnym stykom. mala som ist po dlhsom case na vysetrenie, lebo sa im nieco nezdalo...vysetrenie na chlamydie , mykoplazmy a ureoplazmy...prisla som si pre vysledky a povedali mi, ze som to proste prechodila..ze mam trosinku este v sebe a nedali mi zaidne lieky ..nic. netusim, ci mam este v sebe nieco z tych bakteri
netreba tvrdiť svoju pravdu, ak je pravdou niečo iné. Dajú sa preniesť aj inak ako pohlavnou cestou. A imunitný systém dokáže divy
davg, silne telo (v zmysle obrany) je schopne potlacit aj uplne vyhubit mnohe infekcie, aj bez pouzitia liekov.
Preto maju specificke potravinove doplnky taky uspech, posilnia telesnu obranu, ktora si s infekciou pomoze.
nie,chlamydie sa neprenasaju inak ako pohl.stykom,alebo oral.sex.,preto patria medzi pohl.choroby.o tom,ze by si to clovek prechodil,a nebola potrebna liecba????dufam,ze nemas sex.partnera,lebo bude urcite"rad".