Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem brat antikoncepciu

nika31313232

ako nejak velmi priskoro sa mi to nezda a hlavne ked vidim ludi okolo mna...ale asi nieco na tom zohralo aj to ze s priatelom sa mame radi a chdoime spolu 3 roky

nika31313232

to enviem co by sme robili sice priatel ma 19 ale aj tak ..teraz dieta isto nechcem..prave preto sa chcem spytat na nejaku inu alternativu pretoze z tabletiek mi je zle...preto som sa chcela spytat na neico ine? co je ten Pharmatex?a kolkio to stoji?

maja000

nika..len si dávaj veľký pozor, začala si priskoro..potom v manželstve to už nemusí byť ono, ja viem, že spoznávať sa treba ale...a ani nevieš či je to ten pravý a nechceš si predsa pre chvíľku rozkoše pobabrať život...bábätko je super, ale aj ono chce svoj čas a svoju mamičku, aby sa mu venovala a nie chodila do školy...prepáč ak som ťa niečim urazila, ale to je len môj názor..

Lenka_

Tak prezervativy kombinujte aj s Pharmatexom. Vyjde to sice dost draho ale ked ste taki mladi, ochrana je prvorada. Uf...nuz mozem si dovolit taku osobnu otazku??? A co by ste robili, keby sa nahodou babo podarilo, lebo predpokladam, ze este urcite nie ste schopni sa on postarat...