lespie povedane tabletky ..je est enejaky iny sposob ak mam 16 rokov? dakujem
Nechcem brat antikoncepciu
ako nejak velmi priskoro sa mi to nezda a hlavne ked vidim ludi okolo mna...ale asi nieco na tom zohralo aj to ze s priatelom sa mame radi a chdoime spolu 3 roky
to enviem co by sme robili sice priatel ma 19 ale aj tak ..teraz dieta isto nechcem..prave preto sa chcem spytat na nejaku inu alternativu pretoze z tabletiek mi je zle...preto som sa chcela spytat na neico ine? co je ten Pharmatex?a kolkio to stoji?
nika..len si dávaj veľký pozor, začala si priskoro..potom v manželstve to už nemusí byť ono, ja viem, že spoznávať sa treba ale...a ani nevieš či je to ten pravý a nechceš si predsa pre chvíľku rozkoše pobabrať život...bábätko je super, ale aj ono chce svoj čas a svoju mamičku, aby sa mu venovala a nie chodila do školy...prepáč ak som ťa niečim urazila, ale to je len môj názor..
Tak prezervativy kombinujte aj s Pharmatexom. Vyjde to sice dost draho ale ked ste taki mladi, ochrana je prvorada. Uf...nuz mozem si dovolit taku osobnu otazku??? A co by ste robili, keby sa nahodou babo podarilo, lebo predpokladam, ze este urcite nie ste schopni sa on postarat...
ale on pouziva len by sme chceli mat itotu ze nic sa nestane rpeto chceme aby sme pouzivali obaja
Tak nech zacne pouzivat tvoj priatel ochranu...