Dobry den vedel by mi prosim vas niekto poradit, mam 5 mesacne dieta, je velmi hyperaktivna, uz aj leze,pretaca sa sama,pomali sa mi stavia na nozky, ale mam s nou valky problem pri zaspavani a celkovo, ked je velmi unavena dostava az hystericky plac a kolko krat ju musim chytit az na ruky aby sa mi nadychla.Doktorka nam poradila sirup JUNIOR RELAX,ale vobec jej nezabera.Vie mi niekto poradit? Dakujem
moje hystericke dieta
aj moj syn mal v tomto veku dost velke problemy so zaspavanim. Nepomohlo nic ine, iba nechat ho zaspat v nasej blizkosti. Aby sme ho nemuseli mat na rukach, dala som si ho ja alebo manzel na brucho a hladkali sme mu chrbatik a trosku ho pohupovali... mozno sa to niekomu bude zdat ako rozmaznavanie alebo zbytocne ale na neho to fungovalo na 100%. vtedy zaspal v pohode a bez placov. A nemali by ste ten plac nechat dojst az tak daleko, ze sa nebude vediet nadychnut. Niekto hovori, ze dieta rodicmi manipuluje... ale je to moje dieta a pren chcem to najlepsie. Ked mal o par mesiacov viac, zaspaval uz ovela lepsie. A uplne krasne zareagovala moja svokra, ktora mi stale radila, ze dieta sa ma nechat "vyrevat".... a po par minutach prisla, nech si ho uz konecne utisim:))) Neviem, podla mna je lepsie dieta trochu popestovat ako napchavat ho liekmi.... ale je to individualne. Prajem vam vela radosti z babatka:)