Čo to moze byt ?

dada

Ano Peťa, vitamins má pravdu. Nečakaj a neznepríjemňuj si to tým, že budeš vyčkávať. Keď by si bola v poriadku, tak ťa to nemá prečo štípať.

vitamins

Petka,my sme mali s partnerkou ten isty problem. Vzdy ked sme sexovali ju stipala. Vravela mi,ze problem je vo mne,ze nieco mam. Mna nic nestipalo,nemal som zoadne problemi. Abzy mala klud isiel som urologovi spravil mi viery a som zdravy. Partnerka isla ku gynekologicke a zistili jej ze este nie je preliecena s infekcie co dostala od byvaleho partnera. Obaja sa liecime NTIZOLOM,rano a vecer jedna tableta a ona si este dava do susky jednu tabletku na noc. Predtym som jej kupil take cipky co jej v suske maju upravit PH. Nepomohlo to. Chodte obaja k lekarovi. Bol som nestastny ked mi vzdz povedala ze ju to ZASE stipe.

ninika

ano mozes to mat rozdrazdene..:) neboj ked nemas ziadne ine priznaky...ale nechapem "vonkajsia strana posvy" to je kde? :/

peťa

praveze on nema ziadne problemy, nema ziadne vyrazky, ani scervenanie, ani ho nic nesvrbi a nestipe. Hladala som si aj na nete, co to moze byt, no nic som o tom nenasla. Kamoska mi vravela, ze ju to tiez niekedy stipalo pri styku, ale jej to aj rychlo preslo asi za 2 -3 dni. Mna to stipe pri sexe uz asi tyzden, inak ma to nestipe, ani nesvrbi, ani to nie je opuchnute ci zacervenane. Mozno je len ta koza rozdrazdena ?

dada

Podľa mňa si dostala nejakú mykózu alebo pleseň. Mala by si ísť k lekárke aby ti dala nejaké čípky alebo antibiotiká pokiaľ je to v horšom štádiu, aby sa nenakazil ešte aj tvoj partner. Lebo potom sa bude musieť preliečiť on. Aj tak najleošie pri pravidelnom pohl.styku, aby boli preliečení obidvaja partneri. Ale to neznamená že musí ísť k lekárovi a bude brať nejaké lieky. Väčšinou partnerovi postačí najaký krémik od gynekologičky, ktorá ti ho predpíše, alebo ti poradí aký kúpiť. On nemá nejaké problémy?

age44

mozno je chyba len vo zvlhceni, niekedy ked je malo estogenu, tak sa jednoducho posva nezvlhci. skus lubrikacny gel, bude to prijemnejsie. vsak vies - kdo maze ...