Som sklamany zo zien

Príspevok v téme: Som sklamany zo zien
nemo

Myslim,ze sucasna zena si velmi potrpi na vzhlade muza a trend,ktory sa vytvara mediami,kde sa prezentuje kult telesnej krasy a ako vzor muza sa ukazuje pekne urasteny chlap,v super obleceni a neznymi crtami,zenu v jej pohlade na muzske pokolenie dost formuje.No ja mam osobne take skusenosti,ze mi uz velakrat dala zena najavo,ze jej nie som vzhladovo sympaticky,ci uz na ulici,v obchode,stretavam sa s pohrdavymi pohladmi zien a to ma nielenze dost zranuje,ale tiez demotivuje,pretoze takto nemam vobec chut nejaku zenu ani oslovit,ked uz na prvy pohlad som jej nesympaticky a da mi to pocitit,ze sa k nej nemam ani priblizovat.Nie je to komplex a ani nieco,co by som si len tak vsugeroval,pretoze ked idem s nejakym kamosom,tak vidim,ze to u neho funguje,teda,ze zeny sa mu uprene pozru do oci,neodvratia svoj pohlad ako ked sa snazim nadviazat ocny kontakt ja.Som takpoviediac pre zeny neviditelny.Ini s tym vobec nemaju problem a denne sa stretavaju s mnozstvom peknych a aj hlbokych pohladov.Mne sa dostava bud absolutny nezaujem alebo len odvratene pohlady.Pravdupovediac,zacinam za to zeny nenavidiet,ale to uz je moj problem.Ja som nikdy ziadnej zene nedal takto arogantne najavo,ze je tucna alebo skareda a pod.Nemyslim,ze maju pravo takto zranovat tych,ktori navonok nevyzeraju ako Brad Pitt.Som dost citlivy,a tento problem ma doviedol k uplnej strate zaujmu o lasku,vobec o vsetko,stratil som iluzie o tom,ze v tomto svete mozno najst nieco take ako vztah zalozeny nielen na vonkajsom vyzore,ale aj na vnutornych hodnotach.

nemo

pre talka:Ano,mas pravdu v tom,ze znamosti treba hladat inde a nie na ulici,ale ked ti niekto da pocitit,ze si mu nesympaticka aj v kine,restauracii,proste na miestach,kde by sa dalo aj s niekym zoznamit,tak potom stracas uplne motivaciu.Pohlad,v ktorom je signal zaujmu,sympatie,je podla mna velmi dolezity symbol,ktory dodava energiu a povzbudzuje k tomu,aby sa clovek pokusil toho druheho oslovit.Ak ta iskra v pohlade chyba,tak potom je to len o vtierani sa do pozornosti druheho,to som uz zazil,ked snaha zaujat toho druheho,priblizit sa mu,stroskotava prave na jeho nezaujme,pretoze som mu nesympaticky.

: (

nie su vsetky baby rovnake, mna by ani nenapadlo niekoho posudzovat podla toho aky ma vyzor... mam velmi vela kamaratov a NIKDY som sa nad tym nezamyslala, ci je niekto skaredy alebo nie, tak toto ma v zivote nenapadlo... a inac si myslim, ze Brad Pitt nieje az taky super...

tikooo

..a este toto nemo, ja som tiez skaredy ako kvasimodo, a baby ma opluvaju, ale uz som si zvykol a robim si to sam...

talka

pre Teba by bolo lepsie keby si si zeny na ulici a v obchode prestal vsimat a nepozeral sa na nich, či už to Tvoj kamarat robi alebo nie. To len preto aby si uplne neznenavidel ženy. Pretože tie na ktore pozeraš môžu byť zadane tak samozrejme že nebudu uprene pozerať do oči cudzim mužom. Znamosti treba hľadať inde a nie na ulici.

kitti

Tak mas pravdu,niektore dievky su strasne!
Ale su aj ine tipy dievcat,ktore pozeraju vnutro nie vonkajsok.
Jedno si zapametaj: darmo je jablcko z vonka prekrasne ak z vnutra ho uz rozzieraju červíky...
Viac z nas ma rad take jablcko,ze ked don zahrizieme,tak nas prekvapi dobrotou

bizzi

a ty sa pozeras do oci dievcatam, ktore sa ti nepacia?ked babam ide iba o vyzor, tak pri chlapoch to plati 1000krat viac...na peknych ludi sa ,samozrejme, pozera dobre a na ulici nejde predsa o to co mas vo vnutri ale ako vyzeras..alebo teda mozno nosis nasivku na chrbte, ze sice nevyzeras perfektne ale si skvely chalan a tie dievcata to aj tak nezaujima...mal by si si priatelku hladat niekde medzi kamaratmi, kde ma sancu zistit aky si a nie na ulici...

cica

ak si metrosexual,to znamena,ze sa prilis o seba staras,tak ani mne sa taki chlapi nepacia,sorry...skus porovnat seba a toho kamosa,s ktorym ides prave po ulici,v com je medzi vami rozdiel...mne osobne sa pacia chlapi muzni-ozaj to musi byt chlap a nie zzenstila kraska...nepozoruj sa neustale vo vykladnych skriniach,bud sam sebou,zahod za hlavu,starosti,ci na niekoho zaposobis,uvolni sa,zasmej sa,nebud namysleny,arogantny a hulvatsky.ak budes normalny chalan,mozno aj so strniskom na brade,ale budes mat osobne caro,uvidis,laska nenecha na seba dlho cakat.nechce sa mi verit,ze vsetky zeny reaguju rovnako-teda zle-a ty si v tom nevinne.myslim si,ze chyba bude v tebe.porozmyslaj....

jiji

tak ja napriklad vobec nie som na krasavcov ktorych sebavedomie je postavene na zovnajsku. Pacia sa mi skor muzi ktori su slusni, priatelski a mam sa s nimi o com rozpravat. Krasa ide zvnutra..