Malý penis a sex...

3martina3

Moja, a skusala si do toho zapojit aj vnutorne svaly, skus ich trosku pri sexe aj pouzit....pises ako keby bol na vine len on...15 fakt nie je malo

a

Ahoj,
Ja ho mám len 13 cm, ale zatiaľ sa žiadna nesťažovala... :) Musíš vedieť, ako ženu vzrušiť a potom ostatné už ide samo... Ale to až potom skúsenosťami,
Pekný deň!

lye

zaklad je mat nohy spolu. ono nezalezi velmi na tom aky je dlhy ale aky je hruby. a ked to nevyjde tak ten vrubkovany kondom a ked ani to tak nasadec na penis. da sa kupit v sexshope. a ked uz vobec nic tak strap on;)

775

pocuj anonym dlzka mozno nevyhra ale ani nieje taka dôlezita no hrubka potesi každu a tindžina len tak pre zaujimavost jeho palce citis ak hej skuste prezervativ s vrubkami ak uz to nepomôze tak uz len hokus-pokus co poloha dala

haha

ako sa Ti moze 15 cm zdat maly? Ani 11 nieje problem. su chalani ktori maju ovela mensich a aj napriek tomu su SUPER. viem ze to pisu stale, no na velkosti naozaj vobec ale vobec nezalezi ked partner vie ako na to.

tindžina

Vieš čo, toto je môj prvý partner, takže asi nie :-). Minule sme sa o tom trošku rozprávali a poskúšame iné polohy... snáď sa to spraví.. :-))

tindžina

pre mna je malý... jednoducho ho pri sexe v sebe necitim.. a nemyslim si, ze je to blbost... poznám svoje pocity