cawte mam 15 a mam problem s kratkou predkozkou...neda sa pretiahnut ale iba ked mi stoji...a po case ked som zacal masturbovat sa mi na predkozke spravila vyrazna zila ktora akoby obkolesila celu predkozku...taktiez sa mi spravili take cervene zilky co vyzeraju jak blesk :D a vyzera to od veci :D....ked mozete nejak poradte co s tym ci zili nevadia pri obriezke ci treba obriezku a co s tymi zilamy thx ;D
a este neviem ci to moze s tym suvisiet ale na spodku penisu mam taku cevrenu(bazvem to zilu aj ked to asi nie je zila)a smeruje od uzdicky a postupne sa rozsiruje...je cervena a neviem ci to nejak nesuvisi s kratkostou uzdicky alebo je to nejaky zapal...ale vravim je to akoby cast uzdicky pod kozou prosim help thx ;D
1!!! Predkozka
nicki...keby som ti poradil natrieť si to čokoládou isto by si to vyskúšal?...nemôžeš tam dať hocijakú masť,len preto že regeneruje pokožku,vieš koľko je takých mastí ...a ak ti ešte chýba dáky zápal, nech sa páči, je to tvoj panáčik :-)
peterr..určite nech sa nato pozrie odborník a nie dávať si nejaké mastičky...
s tou cervenou ciarkou ktora ide od uzdicky dole - to mam aj ja.
mal by som stym zajst za obvodnou nech sa mi nato pozrie?
pls odpiste :)
Tu masticku urcite vyskusam...a ta moja predkozka ono je to komlikovane...ked mi nestoji da sa pretiahnut v pohode ale neprirodzene sa zroluje...ked mi stoji tak je ta predkozka taka natiahnuta ale da sa to nejak natiahnut ale nedrzi to tam...a cela ta cast predkozky je taka cervena asi tym natahovanim...ale vravim staci aby sa len o trochu natiahla a uz to bude v pohode len neviem ako to dosiahnem...a po natiahnuti predkozky sa potom tak zvraskavie akoby neviem ci je to normalne...kazdopadne skusim tu mast
nicki..ja by som si v živote na také miesta nedal masť o ktorej nič neviem ...a tá teplá voda- to tiež by som asi nerobil, môže sa ti ľahko utrhnúť....neviem to je môj názor
je to pravda, chce to trpezlivost a cas.
masticky su kortikosteroidne, no su len na predpis, takze neviem, ako sa k nim dostanes...
Mozno keby si skusil infadolan, cca 40 sk v lekarni kupis volne - i ked je to na regeneraciu pokozky. A nedavaj si tam velmi vela, je to zbytocne.
zapamataj si: trpezlivost a cas. mohlo by sa to uvolnit.
A nic NEROB NASILU!
Nech sa ti to podari.
Nasiel som este na nete nejake nazory ze sa to da natiahnut vo vani v teplej vode neviete niekto je to pravda?a tiez sa tam pisalo o nejakych mastiach ked o tom niekto nieco viete plz ozvyte sa ;D
myslím,že nemal by dôvod ťa nebrať vážne...akurát, že ešte nemáš 18-násť tak asi musíš ísť s rodičom...veď to je normálne...smelo:-D
Este taka drobnost ze ked ku doktorovi pridem sam bude ma brat vazne alebo tam mam prist s rodicom?
nicki...tento problém nemáš sám, ja ho chválabohu nemám, ale odporúčal by som ti určite navštíviť lekára a on ti poradí presne čo s tým...vôbec to nie je hanba zdôveriť sa s tým otcovi, keď nie mame,lebo to ti mali dať ,,opraviť" oni keď si bol ešte maličký, zrejme to nepodchytili...si mladý a preto dlho nerozmýšľaj