SOM TEHOTNA?? CO MAM ROBIT??

Príspevok v téme: SOM TEHOTNA?? CO MAM ROBIT??
lilianka

ahojte.. mam taky jeden problem a odcenila by som keby mi viete poradit alebo aspon nieco powedat :) ja mam chalana asi pol roka a teraz na chate sme boli spolu... a tam sme ako vzdy boli sami spolu a islo to tak ze ja som ho vyfajcila on ma vyprstoval a vsetko okolo toho a potom som ho zlozila na postel a uz sa to nejako zomlelo a on sa snazil ho do mna dat ale kedze som este bola panna lebo mam len 14 tak to skusil zo zadu.. ale to ma velmi zabolelo tak som mu to powedala a isiel zase z predu.. hrozne to bolelo...a potom ako sme sa dali od seba tak on bol cely od krvy a ja tiez... a potom ako sme sedeli mna strasne boleli vajecniky... a teraz neviem ci som tehotna alebo nie... ked v pokoji lezim mam taky divny pocit v bruchu a teraz som mala dostat krami a meskaju mi.. sice zatial iba tyzden ale to sa mi este nestalo... poradte mi. som tehotna?? mam si kupit tehotensky test?? alebo co??

55lienka

ahojte!!ked mam antikoncepciua mali sme aj kondom a milovali sme sa aj cez plodne dni mozem byt tehotna??prosim napiset dakujem

???

ak ste s priateľom použili ochranu tak by si tehotna nemala byť.ak sa ti nedostali spermie do vnútra tak je nepravdepodobné, že by si otehotnela.