Už vyše pol roka mám stále opuchnuté členky prsty a bolia ma kríže bez liekou som už nemohol ani chodiť.5mesiacou jem sulfasalazyn no nepomáha,už to bolo lepšie no vracia sa to dá sa z toho dostať,alebo aj úplne vyliečiť
Bechterevova choroba
wwwwww neviem posudit ci je to liecba pre vyvolenich. Niesom nikomu nijako zaviazani ani niesom nikomu rodina a uz vobec niesom inak vyvoleni. Vsetko sa to odvijalo od posudenia reumatologa v Piestanoch a od poistovne ci schvali alebo neschvali ved tolke peniaze za mesiac nieje sranda. mozem len priat tvojej sestre aby sa podarilo a liecbu dostala. Drzim jej palce.
To mas teda velke stastie. Moja sestra stale na tuto liecbu caka. Je strasne draha a maju k nej pristup len vyvoleni.
Anka ja uz mam bechtereva od roku 2000. Bojoval som ako sa len dalo proti polesti a stuhnutosti. Zo zaciatku som hltal ibalgin a podobne tabletky ako lentilky ale vobec nezaberalo. Polepsilo sa ked mi dali Veral proti bolesti a Sulfasalazin proti zapalu. to mi trosku pomohlo aj ked nie uplne. pritom som pravidelne cvicil, raz do roka som bol 14 dni v Piestanoch tam ma ponatahovali a dalo sa zase trosku fungovat. Teraz uz druhy rok beriem biologicku liecbu "ENBREL" a poviem ze sa mi zmenil zivot. Nemozem povedat ze ma nic neboli a nemam stuhnutost. Mam ale len mierne ked sa meni pocasie. Sranda uz som ako chodiaca meteostanica. Ale poviem tak ze som najprv tu liecbu nechcel a teraz si ju nemozem vynachvalit. Pokial by si potrebovala poradit ti alebo kdokolvek iny tak kludne napis na : info@bechterevik.sk alebo icq:552278142
Ankylosing spondilitis, alebo Bechterew je zapalova choroba. ktora poskodzuje v konecnom dosledku hlavne chrbticu.
Sulfasalazin je chemicky 5-aminosalicilicka kyselina, tj salicilat, podobne ako aspirin.
Kedze ma postranne ucinky(krvacanie, poskodenie pecene) osobne by som pouzival radsej prirodne protizapalove, ako curcumin, bromelain, boswelin a ine.
Potlacenie zapalu ale neadresuje pricinu zapalu, ktora je dodnes neurcena.
V teme "autoimunne choroby" som naznacil, ze vsetky autoimunne choroby maju aspon podstatny prispevok, ked nie zaklad v roznych mikrobialnych infekciach.Zrejme sa jedna o take, ktore su alebo v tele permanentne a nesposobuju navonok ziadne priznaky, alebo su to take, ktore sa tazko diagnozuju(virusy, mykoplazmy, latentne infekcie).
A naznacil som, ze niektore z autoimunnych uz adresuju sirokospektralnymi antimikrobialnymi a zaznamenali znacne uspechy, aj ked su to zatial metody neprijate hlavnym telom medickej komunity.
Spomenul som hlavne
Samento/uncaria tometosa, tiez
oreganovy olej,
lapacho,
graviola ,
extrakt z olivovych listov a
GSE/citricidal. No a samozrejme enzymi na cistenie a detoxifikaciu tela, lebo zapaly su casto sposobene nejakym znecistenim(produkty travenia, toxiny, posobenie mikroorganizmov)
Dakujem za odpoved. Praveze ona v pohode nezije, trpi ukrutnymi bolestami (berie kvapky blizke morfiu), jednu platnicku uz nema, druha je poskodena natolko, ze sa len kazdu chvilu caka, kedy jej zasiahne do miechy...
Moja sestra ma Bechtereva 5. stadium. Da sa este nieco robit?
no to som prekvapený!