15-ka a make-up? aky?

maťa

ja mam 15 a pouzivam make up dobre...asi tak od 13. najprv som pouzivala acnecolor, neskor ine, napr.green line, manhattan-cover..../ a teraz znovu pouzivam acnecolor, pretoze som nieco zjedla a vyhadzala sa, tak som to potrebovala zakret...a teraz ked si dam iny make- up, vyzeram ako nenamalovana. a radim ti- fakt, nedavaj si make- up, pokial nemas akne, pretoze ja teraz nemozem nikam bez make-upu vyjst a hrozne to lutujem :( a bez make-. upu uz mozno ani nikdy nevyjdem:( tak vazne ti radim, nic si nedavaj....ak mas nejaky vyhodeny pupak, daj si korekcnu tycinku.... vela stastia ! ;-)

lilinka

to je taky skor..osviezujuci kryci krem..takze ked si ho dam tak ked si dam na pery lesk,alebo ruz tak mi to lepsie vyzera..tak zivsie..aj ked nemam vyrazky,myslim ze treba pouzivat ten makeu..lebo mam taku ..neviem odhadnut,aky typ pleti mam..mastnu,ale aj suchu..taka konbinacia

Lenka_

Lilinka, ked nemas ziadne problemy, neskusaj zacinat s makeupom. Pleti rozhodne prospieva, ked moze dychat, vyzera prirodzenejsie, usetris peniaze a cas a po prebudeni budes vyzerat rovnako:-) Aky to ma zmysel mat na sebe makeup, ked ho ani nevidno a nie je ho treba? Ina vec je pri problematickej pokozke...Mne sa pri akne osvedcili Vichy ale kazdy ma iny typ pleti.

lilinka

poradte aj mne nieco prosiim..mam tiez 15 ale problemy s pletou ziadne...ziadne akne..nic..sem tam sa mi vyhodi vyrazka na nsoe,cele alebo na kraji ust..ale to sa stava malokedy.tak aky make-up??a podla coho si mam vybrat odiet??neni to jedno??mala som jedny,tmavsi,sedel mi teraz pouzivam ten z oriflamu visions a odtien mam cameron..takziez mi nevyzera na tvari zle..ale nevidno ze ho mam..tak do kelu co to jee??nejaky dobry poradte prosim...ale nech je to aj cene primerane

....

make-up, mysis akoze krycie kremy a tak??podla mna ak mas peknu plet, tak si nedavaj nic, len lesk na pery a linku a maskaru.to vyzera najprirodzenejsie.aknecolor obsahuje clotrimazol, antimykotikum ucinkujuce aj na niektore bakterie na kozi.len je velmi mastny a ja ked som ho pouzivala
/neviem ako teraz /bol v dvoch hrozne nemoznych odtienoch-jeden oranzovo hnedy/otras neprirodzeny/alebo biely ako porcelan.otras.