Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mary Kay

noel

chcem sa spytat kozmetickych poradkyn, ze preco seda konturka na oci uz nie je seda???Som sklamana, lebo roky som si kupovala v MK sedu konturku a najnovsie ma ta ceruzka iny tvar, je mensia, zle sa drzi, neda sa s nou tak dobre nalicit a hlavne farebny odtien nesedi, od sedej ma poriadne daleko.Seda je cierna. Ked je nieco dobre, tak sa to zarucene pokazi... Takisto obycajna predlzujuca spirala od MK, kedysi super super, teraz? po mesiaci pouzivania- husta ako smola a robi musie nozicky. Takisto sypky puder, predtym lepsi vyber odtienov ako teraz.

marykay1

Ahojte, som poradkyňa pre Mary Kay v BA, mám 20 rokov, robím poradenstvo zadarmo, líčenie (denné, večerné, plesové)za výhodné ceny + máme i nové výhodné vianočné ponuky! Ak by mal niekto záujem tak sa ozvite na marykay1@centrum.sk. Pekný deň :)

jana cúthová

Ahojte, mám na vás jednu otázočku.Mám 42 rokov a predtým som používala kozmetiku z rady Lancôme(ktorá cenovo bola približne vyrovnaná ako MK).Myslíte,že keď prejdem z Lancôme na MK, utrpí moja pleť nejaký defecit,?!Nesklame ma MK??!!Prosím dajte mi vedieť, aké s ňou máte skúsenosti?!hlavne ženy nad 40 rokov...dííky.