mozem sa spytat ci ma niekto epilator bez chladica a zmiernovaca bolesti a chcem vediet ci to moc boli? lebo sa mi nechce vyhadzovat peniaze na drahsi, ak sa da ta bolest zniest tak je to v poho...tak aky si mam kupit?
bolest....epilator,prosim kuknite
podla mna sa to daa zniest..jakoze bolelo..ale..mylsim ze to je normalne..sak skus si s pinzetou vytrhhnut:D:Da znasob si to krat 100 na tom mieste:D:D..ale nie:Dsak neni to take hrozne..a ja mam obycajny..ziadne masazne ani..chladiace efekty
by som to na tvojom mieste neskusala bo brat bol tiez hrdina ale len do chvile nez to vyskusal =)
No u mna je to jedno, mna boli vsetko:)) teda s chladicom aj bez... :)) Len srandujem, chce to trocha usmevu do tychto tem... aj ked mozno ten epilator raz vyskusam nech viem ako trpite aby ste sa nam pacili... ale to je uz vyssi level, tam este nie som:)) Pekny den majte a bezbolestnu epilaciu prajem
dada presne tak ja tiež mám biele bodky po nohách a tiež ľutujem toho, že som mamu nahovárala na to, aby ho kúpila (ja mám ROWENTA elite model look)
Ja mám tiež epilátor, a už asi tri roky som ho nepoužila. Ako hovorí anjelik 9, tak aj mne sa robili zapálené miesta a vyrážky. Najhoršie teraz prežívam to, že mi ostali na predkoleniach po tých vyrážkach biele fľaky, a hlavne v lete po dovolenke mi to vidno, lebo ani slniečko to neopaľuje. ľutujem, že som ten epilátor vôbec niekedy v živote vyskúšala.
anjelik ani nestras :( a aky si si kupila?
ja mám epilátor, ale druhý raz by som si ho nekúpila, bo nemám po ňom nikdy hladké nohy, zarastajú mi chĺpky a ešte sa mi z toho robia také zapálené vyrážky
dneska som si kupila bez chladica aj zmiernovaca tak som zvedava co to bude :)
ako si mam spravne epilovat nohy aby tie chlpky isli von aj s korienkami?lebo ja ked si ich odstranim tak o tyzden mi znova dorastu,cize korienky mi v kozi asi ostali.