Ahojte,
mam taký problem. Mam 28 r. a stalo sa mi to asi po tretí krat, zhruba po dvoch až troch rokoch. Z ničoho nič mi opuchli semeníky, ale tak, že su asi raz tak velké. Nic ma pri tom neboli. Co to ma znamenat???
Opuchnuté semeníky
Ahojte chalani, chcem sa vas spytat, ci by ste mi nevedeli poradit. Moj priatel ma na obivoch semennikoch take male gulocky, onieco vacie ako hrasok a ma ich strasne vela. A vajicka su take splasnute.Uz sme spolu 3roky a uz asi aj predtym to mal. Je to citliva ,,muzska tema,,ale zaujima ma to. Dufam ze nie rakovina.Poradte mi ako ho mam nahovorit k lekarovi. prosim
ak ste si nasli viac guliek ako tam ma byt (3 a viac)... odporucam cim skor ku urologovy zajst ...ja som bol s tym zaciatkom roka na operacii..mal som nastastie len cystu ..ale moze to byt aj rakovina ..cim skor za nim pojdete tym lepsie..
Ahojte ja mam taky problem ze, na lavom semeniku som si nahmatal aj nejaqe ine hrudky nenei to nejaq velmi bolestive ale je to neprijemne zle sa mi aj chodi a davam si nato pozor ab ysom sa nebuchol a podobne veci necem ist stym velmi ku doktorke lebo necem aby sa to dozvedele mama a moja priatelka lebo to zacnbu velmi riesit a vystresuju ma stoho ece viac ako som teraz a jeden semenik ten v ktorom som si tie hrudky nahmatal mam nizsie prosiiim poradte mi !:)
Ludia ja mam taky problem ze na lavom semeniku som si nahmatal ako keby dalsie male vajicko alebo nieco taqe necitim ziadne bolesti ani pri moceni ani pri nicom inom iba taky divny neprijemny pocit nechcem ist stym velmi ku doktorovy a uz vobec necem aby to zisitla moja priatelka ako to mam riesit prosiiim poradte mi pytajte sa na vsetko odpoviem len nech sa ku dacomu dopracujem:(
Caute! Mam z vas pocit ze sa bojite kazdy o to najcennejsie co mate, co dokazuje vasu muznost no nieste schopni ist k lekarovi? Prve co by ste mali pri akej kolvek zmene robit je, navstivit lekara, ci mate 12,16, 20 a viac. Je to odbornejsie rychlejsie a skor sa dozviete co vam je nez ked tu budete vypisovat po forach. Ja len tolko, lebo o zenach a ich prevencii sa vravi mnoho no aj vy ste dolesiti. :-)